Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Toyota Yaris 1.4D-4D ’16

Toyota Yaris 1.4D-4D ’16

To Toyota Yaris στηn 3η του γενιά αποτελεί το best seller όχι μόνο στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (B-segment), αλλά γενικά στην αγορά αυτοκινήτου.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Toyota Yaris που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο πολύ δυνατός κινητήρας diesel 1.364cc που αποδίδει 90hp @ 3.800 rpm και 205Νm @ 1.800rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ώστε το Toyota Yaris να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση 3,8l/100km!  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 175km/h. 

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Toyota Yaris είχε έναν μόνο προηγούμενο ιδιοκτήτη, ιδιώτη, που είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία Toyota της Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2016 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 66.000 χιλιόμετρα! To Toyota Yaris όχι μόνο δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής, αλλά είναι και χρώμα εργοστασίου, δηλαδή τελείως άβαφο. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις. Ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα προς πώληση που είναι εισαγωγής με αμφίβολο ιστορικό και χρήση.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Toyota Yaris όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Toyota Yaris, λόγω του ότι ήδη βρισκόταν σε αρκετά καλή κατάσταση, έγινε πέρασμα με γυαλιστική αλοιφή Menzerna 2500 και κέρωμα για προστασία με Collinite 915. Τέλος έγινε ενυδάτωση των εξωτερικών πλαστικών και ελαστικών μερών με χρήση ValetPro Black to the future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Τοyota Yaris 1.4D-4D όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.