Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Eργαλεία Περιποίησης

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου - Eργαλεία Περιποίησης - Υγρός Καθαρισμός

Eργαλεία Περιποίησης

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου - Eργαλεία Περιποίησης - Υγρός Καθαρισμός

Στα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου χρησιμοποιούμε πληθώρα εξειδικευμένων και αποτελεσματικών προϊόντων που συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ποιοτική αναβάθμιση και την εμφάνιση των αυτοκινήτων μας.

Προϊόντα & εξοπλισμός εξωτερικής περιποίησης

Χρησιμοποιούμε έκκεντρο αλοιφαδόρο, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής προσέγγιση της διόρθωσης του χρώματος. Ανάλογα με την περίπτωση συνοδεύεται από σφουγγάρια κατάλληλης κοπτικότητας, καθώς και αντίστοιχες αλοιφές. Ο συνδυασμός κατάλληλης ταχύτητας στον αλοιφαδόρο, με το σωστό συνδυασμό σφουγγαριού και αλοιφής οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προτού γίνει χρήση του αλοιφαδόρου, προηγείται η εκκαθάριση όλων των βαμμένων εξωτερικών επιφανειών με πηλό. Η χρήση του πηλού στη διαδικασία της διόρθωσης χρώματος είναι το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα, καθώς έτσι αφαιρούνται επικαθίσεις και ρύποι του περιβάλλοντος.

Τελευταίο όπλο στη φαρέτρα της εξωτερικής περιποίησης είναι το «σφράγισμα» του χρώματος με χρήση κεριού, ώστε να διατηρηθεί η γυαλάδα σε βάθος χρόνου.

Προϊόντα & εξοπλισμός εσωτερικής περιποίησης

Για τον καθαρισμό του εσωτερικού χρησιμοποιούνται ηλεκτρικές σκούπες στεγνής και μετέπειτα υγρής απορρόφησης. Στον υγρό καθαρισμό χρησιμοποιούνται καθαριστικά μοκέτας και ταπετσαρίας.

Όσον αφορά τα πλαστικά, αυτά καθαρίζονται με το κατάλληλο καθαριστικό για εσωτερικά πλαστικά και μετέπειτα εφαρμόζεται υδατοδιαλυτό προϊόν ενυδάτωσης.

Τέλος για τις δερμάτινες ταπετσαρίες ή τα δερμάτινα τιμόνια, γίνεται χρήση καθαριστικού δέρματος και στη συνέχεια εφαρμόζεται ζωϊκό λίπος για τη συντήρησή τους.

Φακός

Τόσο απλός και όμως τόσο χρήσιμος! Μεγάλη φωτεινότητα, μαγνήτης στο πίσω μέρος του, ώστε να προσαρτάται ανάλογα και διάφορες δέσμες για κάθε χρήση σε εξωτερική και εσωτερική περιποίηση. Απαραίτητος σε κάθε εργασία περιποίησης!

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου - Eργαλεία Περιποίησης - Φακός