Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Toyota Yaris Hybrid Black&Red Angel 1.5 HSD ’15

Toyota Yaris Hybrid Black&Red Angel 1.5 HSD ’15

To Toyota Yaris αποτελεί το απόλυτο best seller στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (B-segment). Πόσω δε μάλλον όταν το εν λόγω αυτοκίνητο φέρει υβριδική διάταξη στην οποία η Toyota θεωρείται πια κορυφαία.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Toyota Yaris Hybrid που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο πολύ αξιόπιστος κινητήρας βενζίνης 1.497cc μαζί με έναν ηλεκτροκινήτρα, οι οποίοι συνδυαστικά αποδίδουν 100hp. H μετάδοση της κίνησης προς τους τροχούς γίνεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων eCVT ώστε το Toyota Yaris να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση μόλις 3,6l/100km!

Ο εξοπλισμός του Toyota Yaris Hybrid 1.5 HSD ’15 είναι ιδιαίτερα πλούσιος όντας έκδοση Βlack&Red Angel, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

 • TSS Toyota Safety Sence που περιλαμβάνει αποφυγή πρόσκρουσης, ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και αυτόματη λειτουργία προβολέων
 • 7 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, τύπου κουρτίνας και γονάτου οδηγού)
 • Πανοραμική ηλιοροφή
 • Σύστημα πολυμέσων με οθόνη που επιτρέπει σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth, δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου μέσω USB/AUX, πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας
 • Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων
 • Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι
 • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό (clima)
 • Μαύρες αυτοκόλλητες επενδύσεις στις κολώνες & στις πόρτες
 • Ζάντες αλουμινίου 16″ 10 ακτίνων με διχρωμία
 • LED φώτα ημέρας και οπίσθια φώτα LED
 • Αεροτομή
 • Συναγερμό
 • Προβολείς ομίχλης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Toyota Yaris Hybrid είχε έναν μόνο προηγούμενο ιδιοκτήτη, ιδιώτη, που είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία Toyota της Κοζάνης τον Νοέμβριο του 2015 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 63.000 χιλιόμετρα. Έχει συντηρηθεί κατά τα προβλεπόμενα βάσει κατασκευαστή, πάντοτε εντός επίσημου δικτύου Toyota, με την τελευταία επίσκεψη να είναι τον Αύγουστο του 2020. Ως εκ τούτου υπάρχει εργοστασιακή εγγύηση που καλύπτει την υβριδική μπαταρία έως το 2026. Επίσης, τo Τoyota Yaris δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα αλλοίωσης πλαισίου όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Toyota Yaris Hybrid όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Toyota Yaris Hybrid, θέλαμε να τονίσουμε το κόκκινο χρώμα στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιήθηκε λοιπόν έκκεντρος αλοιφαδόρος για την εφαρμογή γυαλιστικής αλοιφής Menzerna 2500 ώστε να αφαιρεθούν οι μικρές γρατζουνιές και να επανέλθει η λάμψη.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε “σφράγισμα” με υβριδικό κερί-σφραγιστικό Menzerna Power Lock.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Toyota Yaris Hybrid Black&Red Angel 1.5 HSD ’15 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.