Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΙΧ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΟΥ

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου | Χρηματοδότηση | Δανειοδότηση μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας Eurobank

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου μπορεί να γίνει με δανειοδότηση μέσω της τράπεζας Eurobank, με την οποία συνεργαζόμαστε. Η προκαταβολή θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10% και η χρονική διάρκεια του δανείου έως 60 μήνες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κατατεθεί η αίτηση για το δάνειο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα και κατόπιν να δωθεί η απάντηση από το τμήμα των καταναλωτικών δανείων της τράπεζας. Όλες οι διαδικασίες λαμβάνουν χώρα εντός του καταστήματος μας, από την εταιρία μας, χωρίς να χρειαστεί φυσική παρουσία του πελάτη σε υποκατάστημα της τράπεζας.
Επιπρόσθετα, υπάρχει δυνατότητα για εξόφληση και μέσω πιστωτικής κάρτας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει το 50% της αξίας του αυτοκινήτου ως προκαταβολή και η εξόφληση να γίνει σε 6 μηνιαίες δόσεις. Φυσικά προϋποτίθεται έλεγχος του πιστωτικού ορίου της κάρτας.

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου | ΚΤΕΟ AUTECO - Περαίωση του προγραμματισμένου Τεχνικού Ελέγχου του οχήματος - έκδοση κάρτας καυσαερίων

ΚΤΕΟ

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το ΚΤΕΟ AUTECO στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (πλησίον του Mediterranean Cosmos) προσκομίζουμε εκεί το αυτοκίνητο για την περαίωση του προγραμματισμένου Τεχνικού Ελέγχου του οχήματος ή για την έκδοση κάρτας καυσαερίων. Στους πελάτες μας παρέχεται έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του KTEO AUTECO απλά αναφέροντας το όνομα της εταιρίας μας.

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου - Εξειδικευμένος έλεγχος για κάθε μάρκα αυτοκινήτου

ΕΛΕΓΧΟΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Λόγω της πολυπλοκότητας των σύγχρονων αυτοκινήτων, ο έλεγχος τους πριν την αγορά πραγματοποιείται τόσο από εμάς όσο και από εξειδικευμένους τεχνικούς σε κάθε μάρκα αυτοκινήτου, ώστε να είμαστε σίγουροι για τα αυτοκίνητα που έχουμε προς πώληση.
Ανάλογη είναι και η διαδικασία της συντήρησης η οποία γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή, πάντοτε σε αρμόδιους και έμπειρους τεχνικούς. Εργασίες σχετικές με μηχανολογικά, ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά ζητήματα καθώς και θέματα ελαστικών και ανάρτησης μπορούν να αντιμετωπιστούν από τους πιστοποιημένους και έμπιστούς μας συνεργάτες.

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου | Περιποίηση Εσωτερικών & Εξωτερικών μερών | Φανοποιός

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΙΑΣ

Mετά από αξιολόγηση της κατάστασης κάθε αυτοκινήτου μπορεί να γίνουν μικρές επισκευές στο εξωτερικό του αυτοκινήτου είτε με κλασσική φανοβαφή, είτε χωρίς βαφή από εξειδικευμένους συνεργαζόμενους τεχνίτες. Ο στόχος είναι το αυτοκίνητο να έρθει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι χωρίς όμως ταυτόχρονα να χάσει αξία από περιττές επισκευές μεγάλης έκτασης. Η εμπειρία είναι αυτή που θα κατευθύνει κάθε φορά την πορεία των ενεργειών μας. Σε κάθε αυτοκίνητο δίνεται μία συνοπτική κατάσταση του εξωτερικού, καθώς και αρκετές φωτογραφίες με μεγάλη λεπτομέρεια. Στόχος μας είναι να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάποιον εν δυνάμει πελάτη ακόμα και αν δεν μπορεί να παρεβρεθεί ο ίδιος στις εγκαταστάσεις μας για έλεγχο δια ζώσης.

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου - Περιποίηση Εξωτερικών μερών εξώφυλλο

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ – DETAILING

H περιποίηση του αυτοκίνητου γίνεται εξ’ ολοκλήρου εντός της εταιρίας σύμφωνα με τις κάτωθι διαδικασίες και πάντα λαμβάνοντας υπ’ όψιν την κατάσταση του κάθε αυτοκινήτου. Ποτέ δηλαδή δε γίνονται περιττές και τελικά λανθασμένες εργασίες που μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από τα βέλτιστα επιθυμητά.

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου | Διαδικασία Μεταβίβασης - Πώλησης - Αγοράς

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ

Είτε πρόκειται για πώληση, είτε για αγορά αυτοκινήτου ο πελάτης δε θα χρειαστεί να παραστεί σε κάποια δημόσια υπηρεσία, παρά μόνο για θεώρηση των απαραίτητων εγγραφών, ώστε όλες οι διαδικασίες να διεκπεραιωθούν από την εταιρία μας χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα Παπαδημητρίου | Ασφάλιση Αυτοκινήτου

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Για την απαραίτητη από το νόμο ασφάλεια, δίνεται η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης σε όλες τις μεγάλες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες μέσω επιλεγμένων συνεργαζόμενων ασφαλιστικών συμβούλων.