Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Toyota Aygo 1.0 ’14

Toyota Aygo 1.0 ’14

To Toyota Aygo στη 2η του γενιά αποτελεί το απόλυτο best seller στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (A-segment).

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Toyota Aygo που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο πολύ αξιόπιστος κινητήρας βενζίνης 998cc που αποδίδει 69hp @ 6.000 rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε το Toyota Aygo να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση μόλις 4,1l/100km.  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 160km/h. 

Ο εξοπλισμός του Toyota Aygo είναι ιδιαίτερα πλούσιος για τα δεδομένα της κατηγορίας, όντας έκδοση x-Play, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • 6 αερόσακους
  • ΕSP
  • Cruise control
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα
  • Σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth
  • Ζάντες αλουμινίου 15″
  • Συναγερμό
  • Ηλεκτρικούς καθρέπτες
  • Εξωτερικές χειρολαβές και καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Toyota Aygo μέχρι σήμερα έχει διανύσει 68.000 χιλιόμετρα. Η συντήρησή και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του Toyota Aygo μπορούν να εξακριβωθούν μέσω του βιβλίου service και του ελέγχου KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Tέλος, τo Τoyota Aygo δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Toyota Aygo όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση. Για τον καθαρισμό σε δυσπρόσιτα σημεία χρησιμοποιήθηκε ατμοκαθαριστής.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Toyota Αygo, θέλαμε να τονίσουμε τα μαύρα πλαστικά που υπάρχουν στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Έγινε χρήση λοιπόν του εξαιρετικού προϊόντος ValetPro Black to the Future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Toyota Aygo x-Play 1.0 ’14 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.