Κοινοποίηση περιεχομένου

 

Suzuki SX4 4×4 1.6 ’08

Suzuki SX4 4×4 1.6 ’08

To Suzuki SX4 είναι ένα αυτοκίνητο που διαφοροποίησε τη γκάμα της Suzuki, προσανατολίζοντας την προς τα crossover oχήματα.

Με στοιχεία όπως το αυξημένο ύψος από το έδαφος και την τετρακίνηση με κλείδωμα κατ’ επιλογή, το Suzuki SX4 μπορεί να προσπελάσει δύσβατα εδάφη.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Suzuki SX4 που βρίσκεται προς πώληση βρίσκεται ο πολύ αξιόπιστος κινητήρας βενζίνης M16A που αποδίδει 107hp @ 5.600 rpm. Συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC το Suzuki SX4 επιτυγχάνει μεικτή κατανάλωση των 7,1l/100km, ενώ η τελική ταχύτητα φθάνει τα 170km/h.

Mιας και το συγκεκριμένο Suzuki SX4 είναι έκδοση GLX, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στον εξοπλισμό:

  • Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί (keyless entry/start)
  • 6 αερόσακους
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα
  • Aυτόματο κλιματισμό
  • Ζάντες αλουμινίου 16″
  • Προβολείς ομίχλης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Suzuki SX4 ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Suzuki της Θεσσαλονίκης τον Aύγουστο του 2008, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 125.000 χιλιόμετρα. To Suzuki SX4 δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σοβαρό ατύχημα ώστε να επηρεαστεί κάποιο δομικό του μέρος όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. H συντήρησή του αποδεικνύεται από βιβλίο serviceτιμολόγια εργασιών και τα διανυθέντα χιλιόμετρά του από έλεγχο KTEO. Όλα εκ των οποίων είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Suzuki SX4 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Suzuki SX4, έγινε πλύσιμο με χρήση Meguiar’s NXT και εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν επικαθίσεις και ρύποι του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια έλαβε χώρα η ενυδάτωση των εξωτερικών πλαστικών και ελαστικών μερών με χρήση του εξαιρετικού προϊόντος ValetPro Black to the Future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Suzuki SX4 4×4 GLX 1.6 VVT ’08 όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.