Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Ford Mondeo Titanium 1.6 LPG ’07

Ford Mondeo Titanium 1.6 LPG ’07

To Ford Mondeo στην 3η του γενιά είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με πολύ ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά.

Κάτω από το καπώ του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Ford Mondeo που βρίσκεται προς πώληση βρίσκεται ο δυνατός 1.6 ατμοσφαιρικός κινητήρας που αποδίδει 125 ps @ 6.300 rpm και έχει ως αποτέλεσμα τα 195 km/h τελικής ταχύτητας. Στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC επιτυγχάνεται μεικτή κατανάλωση μόλις 7,4l/100km. Το συγκεκριμένο Ford Mondeo εφοδιάζεται επιπλέον και με σύστημα υγραεριοκίνησης ώστε να μειώνεται ακόμη περισσότερο το κόστος του καυσίμου.

Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Ford Mondeo περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του μεταξύ άλλων:

  • Σύστημα ευστάθειας ESP
  • Δερμάτινα καθίσματα και δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμο
  • Έγχρωμη οθόνη 5″ στον πίνακα οργάνων
  • Σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth
  • 16″ ζάντες αλουμινίου
  • Οπίσθιους αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Συναγερμό
  • Προβολείς ομίχλης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το μεταχειρισμένο Ford Mondeo που έχουμε προς πώληση ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος το είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία FORD της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2007, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 119.000 χιλιόμετρα. Έχει συντηρηθεί σωστά, κάτι που αποδεικνύεται από το πλήρως ενηερωμένο και σφραγισμένο εντός του επίσημου δικτύου Ford βιβλίο service και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Ford Mondeo όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστη».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean.

Επικεντρώνοντας στις δερμάτινες επιφάνειες, έγινε καθαρισμός αυτων: δηλαδή του τιμονιού, των καθισμάτων και των πλαϊνών επενδύσεων με χρήση Leather Cleaner.

Τέλος, έγινε εφαρμογή ζωικού λίπους για την συντήρηση και την τελική προστασία του δέρματος από την χρήση και την ηλιακή ακτινοβολία.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου θέλαμε να τονίσουμε το μαύρο μεταλλικό χρώμα του συγκεκριμένου Ford Mondeo, οπότε προβήκαμε σε μία σειρά κινήσεων με σκοπό την επιδιόρθωση του χρώματος. Όπως πάντα αρχίσαμε με την εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν οι ρύποι του περιβάλλοντος από το χρώμα.

Συνεχίσαμε με γυάλισμα με χρήση κοπτικής αλοιφής Menzerna 400 ώστε να αφαιρεθούν οι ατέλειες και στη συνέχεια με χρήση γυαλιστικής αλοιφής νανοτεχνολογίας CarPro Essence ώστε να επανέλθει η λάμψη στο χρώμα καθώς και να καλυφθούν κάποιες πολύ μικρές ατέλειες.

Τέλος εφαρμόστηκε το προϊόν CarPro Reload με περιεκτικότητα σε οξείδιο του πυριτίου ώστε να διατηρηθεί η λάμψη του χρώματος και να προστατευτεί σε βάθος χρόνου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένo Ford Mondeo 1.6 Ti-VCT LPG ’07, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.