Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Suzuki Grand Vitara Metal Top Facelift 1.6 ’03

Suzuki Grand Vitara Metal Top Facelift 1.6 ’03

To 3θυρο Suzuki Grand Vitara 1ης γενιάς αποτελεί ένα πολύ ικανό τετρακίνητο όχημα, το οποίο σε συνδυασμό με τον χαμηλό κυβισμό του έχει γίνει ιδιαίτερα περιζήτητο στην ελληνική αγορά.

Κύρια χαρακτηριστικά του Suzuki Grand Vitara είναι η επιλεκτική τετρακίνηση, το βοηθητικό κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού σχέσης και η ιαπωνική αξιοπιστία που συνοδεύει το όνομα Suzuki. O κινητήρας των 1.590cc αποδίδει 94 hp @ 5.200 rpm. Στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC το Suzuki Grand Vitara 1.6 επιτυγχάνει μεικτή κατανάλωση των 8l/100km

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Suzuki Grand Vitara είχε δύο προηγούμενους ιδιοκτήτες, και οι δύο εκ των οποίων ιδιώτες. Τo Suzuki Grand Vitara είχε αγοραστεί καινούργιo από αντιπροσωπεία Suzuki της Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο του 2003, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 132.000 χιλιόμετρα. Είναι έκδοση Metal Top και όχι Cabrio με πολυεστερικό Hard Top , όπως πολλά αυτοκίνητα που ήταν αρχικά σε στόλο εταιρίας leasing.

Κάθε εν δυνάμει αγοραστής μπορεί να εξακριβώσει την τακτική συντήρηση του Suzuki Grand Vitara, καθώς και τα διανυθέντα χιλιόμετρα μέσω του βιβλίου service και του ελέγχου ΚΤΕΟ. Επιπλέον έχει γίνει ο καθιερωμένος έλεγχος πάχους βαφής του αμαξώματος, ο οποίος έδειξε ότι το πλαίσιο του αυτοκινήτου είναι άθικτο. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Suzuki Grand Vitara όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, αφαιρέθηκαν τα καθίσματα ώστε να υπάρχει άνεση χώρου. Έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, αρχίσαμε με την εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν οι ρύποι του περιβάλλοντος από το χρώμα.

Συνεχίσαμε με χρήση έκκεντρου αλοιφαδόρου και εφαρμογή αλοιφής Meguair’s M101 ώστε να αφαιρεθούν γρατζουνιές.

Τέλος εφαρμόστηκε το υβριδικό κερί Menzerna Power Lock με περιεκτικότητα σε φυσικό κερί carnauba ώστε να διατηρηθεί η λάμψη του χρώματος και να προστατευτεί σε βάθος χρόνου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Suzuki Grand Vitara Metal Top Facelift 1.6 ’03, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.