Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Suzuki Swift GLA 1.3 ’06

Suzuki Swift GLA 1.3 ’06

To Suzuki Swift αποτελεί ένα αξιόπιστο μικρό αυτοκίνητο με νεανική εμφάνιση.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Suzuki Swift που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο πολύ εύστροφος κινητήρας βενζίνης Μ13Α που αποδίδει 92hp @ 5.800 rpm. Συνδυάζεται με ένα αρκετά μακρύ κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε το Suzuki Swift να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση 6l/100km.  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 175km/h. 

Ο εξοπλισμός του Suzuki Swift είναι ιδιαίτερα πλούσιος για τα δεδομένα της κατηγορίας, όντας έκδοση GLA, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί (keyless entry/start)
  • 6 αερόσακους
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα
  • Ζάντες αλουμινίου 15″
  • Συναγερμό
  • Προβολείς ομίχλης
  • 4 ηλεκτρικά παράθυρα
  • Ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους πλευρικούς καθρέπτες

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Suzuki Swift ανήκε σε ιδιώτη, με ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας 23/08/2006. To Suzuki Swift δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Η συντήρησή και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του Suzuki Swift μπορούν να εξακριβωθούν μέσω του βιβλίου service και του ελέγχου KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Να σημειωθεί επίσης ότι το συγκεκριμένο Suzuki Swift είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία και όχι στην Ουγγαρία όπως πολλά αντίστοιχα Swift. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Suzuki Swift όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Suzuki Swift, θέλαμε να τονίσουμε το γυαλιστερό μαύρο που υπάρχει στις κολώνες του αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιήθηκε λοιπόν έκκεντρος αλοιφαδόρος για την εφαρμογή γυαλιστικής αλοιφής Menzerna 2500 ώστε να αφαιρεθούν οι μικρές γρατζουνιές και να επανέλθει η λάμψη. Και για να διατηρηθεί αυτή η λάμψη, εφαρμόστηκε ως τελευταίο βήμα το υβριδικό σφραγιστικό κερί Menzerna Power Lock.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Suzuki Swift GLA 1.3 ’06 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.