Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Smart Fortwo 453 Passion ’15 1.0 71ps

Smart Fortwo 453 Passion ’15 1.0 71ps

Το Smart Fortwo του 2015 είναι το μικρότερο αυτοκίνητο πόλης με μήκος 2,69m. Είναι η τρίτη γενιά (453) του Fortwo που είναι στην παραγωγή από το 2014 και εκτός της πολύ βολικής συμπεριφοράς εντός αστικού κέντρου, πλέον είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς.

Το συγκεκριμένο Smart Fortwo διαθέτει ατμοσφαιρικό 3κύλινδο κινητήρα 999cc της Mitsubishi που αποδίδει 71ps, ανήκε σε ιδιώτη και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 28.000 χιλιόμετρα!

Εξοπλιστικά, είναι έκδοση Passion και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στον εξοπλισμό:

  • Δερμάτινο 3άκτινο τιμόνι με χειριστήρια
  • Cruise control
  • Clima
  • Ηχοσύστημα με δυνατότητα σύνδεσης τηλεφώνου μέσω Bluetooth και αναπαραγωγή μουσικής μέσω USB
  • 15″ ζάντες αλουμινίου μαύρου χρώματος

Τα διανυθέντα χιλιόμετρα καθώς και η συντήρησή του μπορούν να επιβεβαιωθούν από το αρχείο συντήρησης που συνοδεύει το αυτοκίνητο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή μιας και αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από τη σωρεία παρόμοιων μοντέλων είναι ότι πρώτον έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ελλάδα και δεύτερον ότι πιστοποιημένα έχει διανύσει λίγα χιλιόμετρα. Εφ’ όσον έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν οι σκουριές και λοιπές διαβρώσεις που υπάρχουν σε αυτοκίνητα που έρχονται, για να πωληθούν από χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης. Η συντήρησή του έχει γίνει μόνο εντός του επίσημου δικτύου Smart / Mercedes-Benz, όπως φαίνεται από το εκτυπωμένο αρχείο συντήρησης, πράγμα που κάνει πολύ εύκολο τον έλεγχο αυτών των εργασιών. Τέλος, το αμάξωμα έχει σε κάθε κομμάτι του το εργοστασιακό χρώμα, είναι δηλαδή άνευ οποιασδήποτε επισκευής από φανοποιό.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του συγκεκριμένου Smart Fortwo όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστο».

Έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας και των καθισμάτων για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το κλασικό προϊόν Silk Shine.

 

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει ως βάση του το νερό και όχι τη σιλικόνη όπως κάποια αντίστοιχα «γυαλιστικά», με αποτέλεσμα την υφή δίχως λάδι.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου θέλαμε να τονίσουμε τις τύπου piano black επιφάνειες που υπάρχουν τόσο στον “κλωβό”, όσο και σε πλαστικά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό το λόγο γυαλίστηκαν με την σχετικά κοπτική αλοιφή M105 της Meguiar’s, πάντοτε με χρήση έκκεντρου αλοιφαδόρου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Smart Fortwo W453 1.0 Passion ’15, όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.