Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Smart Fortwo 451 ’08 1.0 71ps

Smart Fortwo 451 '08

Smart Fortwo 451 ’08 1.0 71ps

Smart Fortwo 451 '08

Το Smart Fortwo του 2008 είναι το μικρότερο αυτοκίνητο πόλης με μήκος 2,69m. Είναι η δεύτερη γενιά (451) του Fortwo που ήταν στην παραγωγή από το 2007 έως το 2014.

Το συγκεκριμένο Smart Fortwo διαθέτει κινητήρα 999cc που αποδίδει 71ps, ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος το είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία Smart της Θεσσαλονίκης, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 66.000 χιλιόμετρα. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service και έλεγχο KTEO, που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Το αμάξωμα έχει σε κάθε κομμάτι του το εργοστασιακό χρώμα, είναι δηλαδή άνευ οποιασδήποτε επισκευής από φανοποιό.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή μιας και αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από τη σωρεία παρόμοιων μοντέλων είναι ότι πρώτον έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ελλάδα και δεύτερον ότι πιστοποιημένα έχει διανύσει λίγα χιλιόμετρα. Εφ’ όσον έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν οι σκουριές και λοιπές διαβρώσεις που υπάρχουν σε αυτοκίνητα που έρχονται, για να πωληθούν από χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης. Η συντήρησή του έχει γίνει μόνο εντός του επίσημου δικτύου Smart / Mercedes-Benz, όπως φαίνεται από το βιβλίο service, πράγμα που κάνει πολύ εύκολο τον έλεγχο αυτών των εργασιών. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του συγκεκριμένου Smart Fortwo όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστο».

Έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας και των καθισμάτων για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το κλασικό προϊόν Silk Shine.

 

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει ως βάση του το νερό και όχι τη σιλικόνη όπως κάποια αντίστοιχα «γυαλιστικά», με αποτέλεσμα την υφή δίχως λάδι.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου θέλαμε να τονίσουμε τις τύπου piano black επιφάνειες που υπάρχουν τόσο στον “κλωβό”, όσο και σε πλαστικά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Γι’ αυτό το λόγο γυαλίστηκαν με την σχετικά κοπτική αλοιφή M105 της Meguiar’s, πάντοτε με χρήση έκκεντρου αλοιφαδόρου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Smart Fortwo 451, όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.