Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Mercedes-Benz A150 ’06 W169 3d

Mercedes-Benz A150 w169

Mercedes-Benz A150 ’06 W169 3d

Mercedes-Benz A150 w169

Το Mercedes-Benz Α150 είναι ένα premium αυτοκίνητο πόλης που εντάσσεται στην κατηγορία B-segment, με μήκος 3,84m. Είναι η δεύτερη γενιά (W169) του A-class που ήταν στην παραγωγή από το 2004 έως το 2012.

Το συγκεκριμένο 3θυρο Mercedes-Benz A150 διαθέτει κινητήρα 1498cc που αποδίδει 95ps, ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος το είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία Mercedes-Benz της Θεσσαλονίκης, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 75.000 χιλιόμετρα. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service και έλεγχο KTEO, που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή μιας και αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από τη σωρεία παρόμοιων μοντέλων είναι ότι πρώτον έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ελλάδα και δεύτερον ότι πιστοποιημένα έχει διανύσει λίγα χιλιόμετρα. Εφ’ όσον έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν οι σκουριές και λοιπές διαβρώσεις που υπάρχουν σε αυτοκίνητα που έρχονται, για να πωληθούν από χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης. Η συντήρησή του έχει γίνει είτε εντός επίσημου δικτύου Mercedes-Benz, είτε σε εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes-Benz όπως φαίνεται από το βιβλίο service, πράγμα που κάνει πολύ εύκολο τον έλεγχο αυτών των εργασιών. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του συγκεκριμένου Mercedes-Benz A150 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστο».

Έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας και των καθισμάτων για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το κλασικό προϊόν Silk Shine.

 

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει ως βάση του το νερό και όχι τη σιλικόνη όπως κάποια αντίστοιχα «γυαλιστικά», με αποτέλεσμα την υφή δίχως λάδι.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου θέλαμε να τονίσουμε το βαθύ μαύρο χρώμα του συγκεκριμένου Mercedes-Benz A150. Γι’ αυτό το λόγο γυαλίστηκαν με την σχετικά κοπτική αλοιφή M105 της Meguiar’s, πάντοτε με χρήση έκκεντρου αλοιφαδόρου. Στη συνέχεια και σαν 2ο βήμα εφαρμόστηκε η “γυαλιστική” αλοιφή M205 επίσης της Meguiar’s για φτάσουμε σε ένα σχεδόν άρτιο αποτέλεσμα. Τέλος, για να “σφραγιστεί” το χρώμα και να είναι σχετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και ηλιοφάνεια, εφαρμόστηκε το Reload της CarPro που δίνει μία κεραμική υφή και τονώνει τη λάμψη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Mercedes-Benz A150, όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.