Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Renault Megane Coupe 1.4 TCe ’10

Renault Megane Coupe 1.4 Tce '10

Renault Megane Coupe 1.4 TCe ’10

To συγκεκριμένο Renault Megane είναι η coupe εκδοχή της 3ης γενιάς του Megane με κινητήρα 1.4 Τce. Με μήκος 4,3 μέτρα και πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή στην κατηγορία του.

Επίκεντρο του συγκεκριμένου Renault Megane Coupe είναι ο turbo κινητήρας της Renault με χωρητικότητα 1.397cc που αποδίδει 130ps και φέρει την ονομασία TCe 130.  H πολύ καλή οδική συμπεριφορά – αποτέλεσμα του χαμηλού κέντρου βάρους και του σχετικά φαρδιού αμαξώματος – συνδυάζεται με το κλασσικό “γαλλικό” πάτημα στο δρόμο, κάνοντας το Renault Megane Coupe ένα πολυτάλαντο αυτοκίνητο!

Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι το Renault Megane Coupe είναι έκδοση Dynamic, πράγμα που σημαίνει ότι επιπλέον του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει:

  • Σύστημα ευστάθειας ESP
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το cruise control και το ηχοσύστημα/Bluetooth
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Ζάντες αλουμινίου 17″ ειδικής σχεδίασης
  • Αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων
  • Οπίσθιους αισθητήρες παρκαρίσματος

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Renault Megane Coupe ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος το είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία Renault της Λαμίας, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 95.000 χιλιόμετρα. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service, ελέγχους KTEO και δηλώσεις ακινησίας στη ΔΟΥ, που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Η συντήρησή του έχει γίνει μόνο σε επίσημη αντιπροσωπεία, όπως φαίνεται από τα αντίγραφα τιμολογίων, πράγμα που κάνει πολύ εύκολο τον έλεγχο αυτών των εργασιών. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Renault Megane Coupe όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστο».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας και των καθισμάτων για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το κλασικό προϊόν Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου θέλαμε να τονίσουμε το μαύρο μεταλλικό χρώμα του συγκεκριμένου Renault Megane Coupe, οπότε προβήκαμε σε μία σειρά κινήσεων με σκοπό την επιδιόρθωση του χρώματος. Όπως πάντα αρχίσαμε με την εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν οι ρύποι του περιβάλλοντος από το χρώμα.

Συνεχίζουμε με γυάλισμα με χρήση κοπτικής αλοιφής Meguiar’s M105 ώστε να αφαιρεθούν οι ατέλειες και στη συνέχεια με χρήση γυαλιστικής αλοιφής νανοτεχνολογίας CarPro Essence ώστε να επανέλθει η λάμψη στο χρώμα καθώς και να καλυφθούν κάποιες πολύ μικρές ατέλειες.

Τέλος εφαρμόστηκε το προϊόν CarPro Reload με περιεκτικότητα σε οξείδιο του πυριτίου ώστε να διατηρηθεί η λάμψη του χρώματος και να προστατευτεί σε βάθος χρόνου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το Renault Megane Coupe, όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.