Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Skoda Superb ’09 1.8 TSI DSG

Skoda Superb '09 1.8 TSI DSG

Skoda Superb ’09 1.8 TSI DSG

Skoda Superb '09 1.8 TSI DSG

Το Skoda Superb του 2009 ανήκει στη δεύτερη γενιά του Superb που ήταν στην παραγωγή από το 2008 έως το 2015. Αποτελεί ένα από τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα μιας και το μήκος του φτάνει τα 4,84 μέτρα.

Το συγκεκριμένο Superb διαθέτει κινητήρα βενζίνης 1.8 TSI που αποδίδει 160ps @ 4500rpm και 250Νm @ 1500rpm και αυτόματο κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις. Ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος το είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία Skoda της Θεσσαλονίκης, o οποίος λόγω προβλημάτων υγείας δεν διένυσε πάνω από 16.000 χιλιόμετρα. Τα λίγα του χιλιόμετρα όμως δεν σημαίνουν ότι το αυτοκίνητο ήταν μόνιμα σε ακινησία, κάθε άλλο. Πάντοτε είχε πινακίδες, ήταν εντός κυκλοφορίας και απλά διένυε πολύ λίγα χιλιόμετρα καθ΄έτος. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Μάλιστα τα ελαστικά του αυτοκινήτου είναι τα εργοστασιακά τοποθετημένα, τα οποία αν δεν προσέξει κανείς το έτος παραγωγής τους, κάλλιστα θα μπορούσε να πιστέψει ότι είναι το πολύ 2 ετών. Σε αυτό φυσικά συνέβαλλε τα μέγιστα ότι το αυτοκίνητο ήταν πάντοτε σταθμευμένο σε κλειστό υπόγειο χώρο χωρίς υγρασία. Τέλος να τονίσουμε ότι το πλαίσιο του αυτοκινήτου (ράμφη, κολώνες, πάτωμα) είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο, δηλαδή δεν έχει γίνει καμία επισκευή μεγάλης έκτασης.

Παρ’ όλο που το αμάξωμα του είναι μπερλίνα 3 όγκων (sedan), υπάρχει δυνατότητα να ανοίγει το πορτ μπαγκάζ μαζί με τον οπίσθιο υαλοπίνακα, μια ιδιαιτερότητα που θα εκτιμηθεί δεόντως από όποιον χρειάζεται να φορτώνει συχνά το ιδιαίτερα ευρύχωρο πορτ μπαγκάζ.

Αντίστοιχα ευρύχωρο φυσικά είναι και το εσωτερικό του, το οποίο μιας και έχει τόσα λίγα χιλιόμετρα, είναι κυριολεκτικά σε κατάσταση καινούργιου. Χαρακτηριστικά, υπάρχει ακόμα κολλημένη η προστατευτική ζελατίνα στο πλαστικό φόρτωσης!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Skoda Superb, όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.