Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Peugeot 308 1.6 ’09

Peugeot 308 1.6 ’09

To Peugeot 308 είναι ένα ιδιαίτερο μικρομεσαίο (C-segment) αυτοκίνητο με άνετη οδική συμπεριφορά.

Εκτός της πολύ άνετης κύλισης στο δρόμο, το Peugeot 308 διαθέτει κινητήρα 1.598cc που αποδίδει 120hp @ 6.000rpm και 160Nm ροπής @ 4.250rpm. Aποτέλεσμα αυτών είναι τα 197km/h τελικής ταχύτητας, ενώ όσον αφορά την κατανάλωση, βρίσκεται στα 6,7l/100km σύμφωνα με τον μεικτό κύκλο μέτρησης NEDC.

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Peugeot 308 ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Peugeot της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2009, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 102.000 χιλιόμετρα. Το πλαίσιο του είναι ατρακάριστο σύμφωνα με τον καθιερωμένο έλεγχο βαφής του αμαξώματος που έλαβε χώρα και άρα η παθητική του ασφάλεια δεν έχει υπονομευτεί. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service σφραγισμένο και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Peugeot 308 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Peugeot 308 1.6 ’09, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.