Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Fiat Panda 0.9 Twinair ’13

Fiat Panda 0.9 Twinair ’13

Το Fiat Panda της 3ης γενιάς είναι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο σε συνδυασμό με τον turbo κινητήρα αποτελεί μία απ' τις καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας.

Xωρίς αμφιβολία το ιδιαίτερο στοιχείο του συγκεκριμένου Fiat Panda mk3 ’13 είναι o δικύλινδρος κινητήρας Twinair χωρητικότητας 875cc ο οποίος με χρήση υπερσυμπιεστή αποδίδει 85 ps @ 5.500rpm και 145Nm @ 1.700rpm με αποτέλεσμα τα 177 km/h τελικής ταχύτητας. Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κύκλο NEDC για τις τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης, η μεικτή κατανάλωση του Fiat Panda 0.9 TwinAir προκύπτει μόλις 4.2 l/100km.

Γενικά τα Fiat Panda θεωρούνται ιδιαίτερα αξιόπιστα αυτοκίνητα και δύσκολα θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης αντιμέτωπος με κάποια ακριβή βλάβη.

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Fiat Panda ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία FIAT της Θεσσαλονίκης τον Aπρίλιο του 2013, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 41.000 χιλιόμετρα. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service σφραγισμένο, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Επίσης ο καθιερωμένος έλεγχος του πάχους της βαφής έδειξε ότι το Fiat Panda 0.9 TwinAir ’13 έχει το χρώμα του όπως είναι από το εργοστάσιο, χωρίς καμία μετέπειτα επισκευή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Fiat Panda όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστο».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας και των καθισμάτων για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ακολούθως ενυδατώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Περνώντας στο εξωτερικό του Fiat Panda 0.9 TwinAir ’13, έγινε εφαρμογή της γυαλιστικής αλοιφής Autoglym Super Resin Polish. Φυσικά προηγήθηκε καθαρισμός του αυτοκινήτου με ενεργό αφρό, καθώς και εφαρμογή πηλού για άρση των ρύπων του περιβάλλοντος.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένo Fiat Panda 0.9 TwinAir 85ps ’13 όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.