Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Opel Corsa 1.3 CDTi ecoFLEX 5d ’12

Opel Corsa 1.3 CDTi ecoFLEX 5d ’12

To Opel Corsa αποτελεί ένα best seller της ελληνικής αγοράς στην κατηγορία του και όχι άδικα, μιας και είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο πόλης.

To συγκεκριμένο Opel Corsa διαθέτει κινητήρα Diesel 1.248cc που αποδίδει 95ps @ 4.000rpm και 190Nm ροπής @ 1.750rpm. Αποτέλεσμα του μηχανικού συνόλου είναι τα μόλις 95 g CO2 /100km και η μεικτή κατανάλωση καυσίμου των μόλις 3.5l/100km κατά τις τυποποιημένες δοκιμές NEDC.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Opel Corsa περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του μεταξύ άλλων:

  • Σύστημα ευστάθειας ΕSP
  • Λειτουργία start/stop (eco mode)
  • Cruise control
  • Υπολογιστή ταξιδίου
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια
  • 15″ ζάντες ελαφρού κράματος
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Συναγερμό
  • Προβολείς ομίχλης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Opel Corsa ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Opel της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2012, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 175.000 χιλιόμετρα. Δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα, ούτε καν για μικρή επιδιόρθωση. Το Opel Corsa δηλαδή έχει το χρώμα του εργοστασίου. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Opel Corsa κινήθηκε μόνο στο κλίμα της Ελλάδας και δεν έχει τις συνήθεις σκουριές που κατά κανόνα συνοδεύουν τα εισαγόμενα αυτοκίνητα. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Opel Corsa 1.3 CDTi ecoFLEX όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Opel Corsa 1.3 CDTi ecoFLEX 5d ’12, όπως είναι έτοιμη προς πώληση, στη σχετική αγγελία.