Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Audi A1 Ambition 1.6 TDI S-TRONIC 3d ’12

Audi A1 Ambition 1.6 TDI S-TRONIC 3d ’12

To Audi A1 αποτελεί την premium πρόταση της Audi στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (B-seg).

To συγκεκριμένο Audi A1 διαθέτει κινητήρα Diesel 1.598cc που αποδίδει 90ps @ 4.200rpm και 230Nm ροπής @ 1.500rpm. Aιχμή του δόρατος, το ταχύτατο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη S-TRONIC 7 σχέσεων. Αποτέλεσμα του συνδυασμού είναι τα μόλις 110 g CO2 /100km και η μεικτή κατανάλωση καυσίμου των μόλις 4.2l/100km κατά τις τυποποιημένες δοκιμές NEDC.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Audi A1 είναι έκδοση Ambition και περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του μεταξύ άλλων:

  • Σύστημα ευστάθειας ΕSP
  • Σπορ ημιδερμάτινα καθίσματα
  • Σπορ δερμάτινο τιμόνι
  • 16″ ζάντες ελαφρού κράματος
  • Υπολογιστή ταξιδίου
  • Αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Προβολείς ομίχλης
  • Αεροτομή

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Opel Corsa ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Audi της Θεσσαλονίκης τον Noέμβριο του 2012, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 143.000 χιλιόμετρα. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Audi A1 κινήθηκε μόνο στο κλίμα της Ελλάδας και δεν έχει τις συνήθεις σκουριές που κατά κανόνα συνοδεύουν τα εισαγόμενα αυτοκίνητα. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Audi A1 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Audi A1 Ambition 1.6 TDI S-TRONIC 3d ’12, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.