Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

BMW X3 E83 Facelift 2.0i ’07

BMW X3 E83 Facelift 2.0i ’07

To BMW X3 αποτελεί την είσοδο της BMW στα μεσαία οχήματα ελεύθερου χρόνου (SUV) με δυνατά του στοιχεία την πολυτέλεια της καμπίνας και το πρεστίζ της γερμανικής εταιρίας.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου BMW X3 βρίσκεται ο δίλτρος κινητήρας βενζίνης Ν46Β20Β που αποδίδει 150ps @ 6.200 rpm ο οποίος συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτού τα  9 l/100km μεικτής κατανάλωσης καυσίμου κατά τις τυποποιημένες δοκιμές NEDC και τα 198 km/h τελικής ταχύτητας.

Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι το συγκεκριμένο BMW X3 είναι Facelift με ανανεωμένα εμπρόσθια και οπίσθια φωτιστικά σώματα, καθώς και προφυλακτήρες αλλά και σημεία στο εσωτερικό.

Εκτός των άλλων το συγκεκριμένο BMW X3 περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του:

  • Hλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή
  • Δερμάτινα μπεζ καθίσματα και μπεζ επένδυση ουρανού
  • Σπορ δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα και το cruise control
  • Ζάντες αλουμινίου 17″

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο BMW X3 ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία BMW της Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο του 2007, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 91.000 χιλιόμετρα. To BMW X3 όχι μόνο δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα, αλλά επιπλέον έχει το χρώμα του εργοστασίου όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Δεν έχει επισκευαστεί ποτέ τίποτα δηλαδή σε φανοποιό. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του BMW X3 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean.

Επικεντρώνοντας στις δερμάτινες επιφάνειες, έγινε καθαρισμός τους με χρήση Autoglym Leather Cleaner. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του BMW X3, δε χρειάστηκε σχεδόν καμία εργασία περιποίησης μιας και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός. Το χρώμα του αυτοκινήτου ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε το μόνο που χρειάστηκε ήταν η ενυδάτωση των εξωτερικών πλαστικών και ελαστικών μερών με χρήση του εξαιρετικού προϊόντος ValetPro Black to the Future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο BMW X3 Facelift 2.0i ’07, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.