Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Mercedes-Benz ML350 Airmatic Off-Road package ’06

Mercedes-Benz ML350 Airmatic Off-Road package ’06

To Mercedes-Benz ML350 στην 2η του γενιά είναι ένα ολοκληρωμένο πολυτελές 4κίνητο αυτοκίνητο που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της Mercedes-Benz στην κατηγορία.

Η 2η γενιά του Mercedes-Benz ML350 χρησιμοποιεί μόνιμη κίνηση τους 4 τροχούς με χρήση κεντρικού διαφορικού. Το πακέτο “OFF-ROAD” με το οποίο εξοπλίζεται το συγκεκριμένο ML350, σε συνδυασμό με την αερανάρτηση AIRMATIC του δίνει την δυνατότητα κίνησης σε εξαιρετικά δύσβατα εδάφη.

Το πακέτο εκτός δρόμου εξοπλίζει το Mercedes-Benz ML350 με δυνατότητα μπλοκαρίσματος του εμπρόσθιου και του κεντρικού διαφορικού, εμπλοκή κοντών σχέσεων, προστατευτικές ποδιές, σταθερή ταχύτητας κατάβασης και βοήθημα εκκίνησης σε ανηφόρα. Επικουρικά η αερανάρτηση AIRMATIC δίνει τη δυνατότητα για μεγάλη αύξηση της απόστασης από το έδαφος! Όσο για την κίνηση εντός δρόμου, εκεί η αερανάρτηση μπορεί να προσαρμοστεί αυτόματα ως προς την απόσβεση κραδασμών ανάλογα με τις διαθέσεις του οδηγού, είτε σε επιλογή “Comfort”, είτε σε “Sport”.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Mercedes-Benz ML350 βρίσκεται ο 6κύλινδρος κινητήρας βενζίνης Μ272 που αποδίδει 272ps @ 6.000 rpm και 350Νm @ 2.400rpm. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων 7G-Tronic ώστε το Mercedes-Benz ML350 να φθάνει τα πρώτα 100km/h από στάση σε 7,9s, ενώ η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 225km/h.

Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Mercedes-Benz ML350 είναι ιδιαίτερα πλούσιος, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

 • Βi-Xenon κατευθυντικά φώτα με αυτόματη λειτουργία, αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης και πλυστικά φανών
 • Σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση και αναπαραγωγή DVD, και premium σύστημα ήχου Harman Kardon
 • Μεταβλητή υποβοήθηση κρεμαγιέρας (vario steering)
 • Δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα με 3 μνήμες
 • Ταμπλώ με επένδυση ξύλου
 • Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω (PTS)
 • Ζάντες αλουμινίου 18″
 • Ηλεκτρικά ανακλινόμενους καθρέπτες
 • Συναγερμό
 • Aισθητήρα πίεσης ελαστικών, βροχής και φώτων
 • Εξωτερικό πακέτο χρωμίου
 • Φιμέ κρύσταλλα

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Mercedes-Benz ML350 ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Mercedes-Benz της Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο του 2006, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 239.000 χιλιόμετρα. To Mercedes-Benz ML350 δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Επιπλέον το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με σύστημα υγραεριοκίνησης.  Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του μεταχειρισμένου Mercedes-Benz ML350 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean.

Επικεντρώνοντας στις δερμάτινες επιφάνειες, έγινε καθαρισμός τους με χρήση Autoglym Leather Cleaner. Για την προστασία του δέρματος εφαρμόστηκε το προϊόν ValetPro Leather Protector. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Mercedes-Benz ML350, έγινε πλύσιμο με χρήση Meguiar’s NXT και εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν επικαθίσεις και ρύποι του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια περάσαμε στο στάδιο του γυαλίσματος με εφαρμογή αλοιφής Menzerna 2500 με χρήση έκκεντρου αλοιφαδόρου, πάντα σε συνδυασμό με το κατάλληλο σφουγγάρι γυαλίσματος. Η διαδικασία της ανανέωσης του χρώματος έλαβε τέλος με την εφαρμογή ενός υβριδικού κεριού για λάμψη και αντοχή στο χρόνο, του Menzerna Power Lock. Ως τελευταίο βήμα στην εξωτερική περιποίηση τέθηκε η ενυδάτωση των εξωτερικών πλαστικών και ελαστικών μερών με χρήση του εξαιρετικού προϊόντος ValetPro Black to the Future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Mercedes-Benz ML350 AIRMATIC Off-road package ’06 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.