Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Toyota Yaris Sol 1.3 ’08

Toyota Yaris Sol 1.3 ’08

To Toyota Yaris στη 2η του γενιά αποτελεί το απόλυτο best seller στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (B-segment).

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Toyota Yaris που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο πολύ αξιόπιστος κινητήρας βενζίνης 1.296cc με μεταβλητό χρονισμό και βύθιση βαλβίδων που αποδίδει 87hp @ 6.000 rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε το Toyota Yaris να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση 6l/100km.  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 170km/h. 

Ο εξοπλισμός του Toyota Yaris είναι ιδιαίτερα πλούσιος για τα δεδομένα της κατηγορίας, όντας έκδοση Sol, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • 7 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, τύπου κουρτίνας και γονάτου οδηγού)
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα
  • Σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth
  • Ζάντες αλουμινίου 15″
  • Συναγερμό
  • Προβολείς ομίχλης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Toyota Yaris είχε έναν μόνο προηγούμενο ιδιοκτήτη, ιδιώτη, που είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία Toyota της Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2008 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 62.000 χιλιόμετρα! Η συντήρησή και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του Toyota Yaris μπορούν να εξακριβωθούν μέσω του βιβλίου service και του ελέγχου KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. To Τoyota Yaris δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Toyota Yaris όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Toyota Yaris, θέλαμε να τονίσουμε το μεταλλικό μαύρο που υπάρχει στο εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Χρησιμοποιήθηκε λοιπόν έκκεντρος αλοιφαδόρος για την εφαρμογή γυαλιστικής αλοιφής Menzerna 2500 ώστε να αφαιρεθούν οι μικρές γρατζουνιές και να επανέλθει η λάμψη. Και για να διατηρηθεί αυτή η λάμψη, εφαρμόστηκε ως τελευταίο βήμα το υβριδικό σφραγιστικό κερί ValetPro Mad Wax.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Toyota Yaris Sol 1.3 ’08 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.