Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Lexus RX400h Boulevard ’08

Lexus RX400h Boulevard ’08

To Lexus RX400h είναι ένα πολυτελές SUV που χάρις στον υβριδικό του χαρακτήρα συνδυάζει επιδόσεις και οικολογικό προφίλ.

Xωρίς αμφιβολία το ιδιαίτερο στοιχείο του Lexus RX400H είναι το λεγόμενο Lexus Hybrid Drive. Το σύστημα αποτελείται από τον V6 κινητήρα βενζίνης 3.302cc, από δύο ηλεκτροκινητήρες ισχύος 167ps και 67ps, από την ηλεκτρική μπαταρία για αποθήκευση ενέργειας και τροφοδοσία των κινητήρων καθώς και τα απαραίτητα ηλεκτρονικά ισχύος τους και το κιβώτιο ταχυτήτων (eCVT που προσομοιώνει αυτόματο κιβώτιο με άπειρες σχέσεις μετάδοσεις) που συνδυάζει την παραγόμενη ροπή. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η συνδυασμένη ιπποδύναμη των 272 ps @ 5.600 rpm, ή εναλλακτικά και κατά περίσταση η αποκλειστική κίνηση του Lexus RX400h με χρήση των ηλεκτροκινητήρων.

Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Lexus RX400h χρώματος λευκού πέρλα, είναι έκδοση Boulevard πράγμα που σημαίνει ότι μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Αερόσακο γονάτου οδηγού
  • Βi-Xenon κατευθυντικά φώτα με αυτόματη λειτουργία, αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης και πλυστικά φανών
  • Δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, τα εμπρός ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα με μνήμες
  • Oθόνη αφής με ενημερωμένο navigation και κάμερα οπισθοπορείας
  • Ηχοσύστημα Dolby DTS Mark Levinson με υποδοχή για ipod και 6δισκο DVD Player
  • • 18″ ζάντες αλουμινίου
  • Τιμόνι πολλών χρήσεων με επένδυση ξύλου και δέρματος

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Lexus RX400h όταν αφίχθη στην εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστο».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ακολούθως ενυδατώθηκαν με το προϊόν Silk Shine. Tέλος με το προϊόν Light Metal Polish γυαλίστηκαν τα διακοσμητικά φιλέτα αλουμινίου στα μασπιέ.

Επικεντρώνοντας στις επενδυμένες με ποιοτικό δέρμα επιφάνειες, έγινε καθαρισμός και συντήρηση αυτών με ιδιαίτερη προσοχή και εξειδικευμένο προϊόν. Καθίσματα και πλαϊνές επενδύσεις των θυρών λοιπόν, καθαρίστηκαν και με εφαρμογή Autoglym Leather Cleaner.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένo Lexus RX400h, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.