Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Ford Focus 1.0 Ecoboost 125ps ’12

Ford Focus 1.0 Ecoboost 125ps ’12

Το Ford Focus της 3ης γενιάς είναι ένα ισορροπημένο hatchback, το οποίο σε συνδυασμό με τον μικρό turbo κινητήρα αποτελεί μία απ' τις καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας.

Xωρίς αμφιβολία το ιδιαίτερο στοιχείο του συγκεκριμένου Ford Focus mk3 ’12 είναι o κινητήρας Ecoboost χωρητικότητας 998cc ο οποίος με χρήση υπερσυμπιεστή αποδίδει 125ps @ 6.000rpm και 200Nm @ 1.400rpm με αποτέλεσμα τα 193 km/h τελικής ταχύτητας.

Όπως κάθε Ford Focus 3ης γενιάς διαθέτει οπίσθια ανεξάρτητη ανάρτηση, κάτι που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την άνεση και την πρόσφυση που προσφέρει και δεν θα πρέπει να παραβλέπεται από τους ενδιαφερόμενους για τη συγκεκριμένη κατηγορία αγοραστές.

Tο συγκεκριμένο Ford Focus Ecoboost 125ps, είναι έκδοση Trend πράγμα που σημαίνει ότι μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • ΕSP
  • Λειτουργία start/stop
  • Σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth
  • Δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω USB ή AUX
  • 16″ ζάντες αλουμινίου
  • Συναγερμό
  • Προβολείς ομίχλης
  • Αποσπώμενο κοτσαδόρο

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Ford Focus ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Ford της Θεσσαλονίκης τον Iούνιο του 2012, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 44.000 χιλιόμετρα. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service σφραγισμένο εντός του επίσημου δικτύου Ford, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Ford Focus όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστο».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας και των καθισμάτων για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ακολούθως ενυδατώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένo Ford Focus 1.0 Ecoboost ’12, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.