Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Lancia Ypsilon Oro 1.4 16v ’09

Lancia Ypsilon Oro 1.4 16v ’09

To Lancia Ypsilon στη 2η του γενιά αποτελεί ένα πολύ στιλάτο αυτοκίνητο στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (B-segment).

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Lancia Ypsilon που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο κινητήρας βενζίνης 1.368cc με 16βάλβιδη κεφαλή που αποδίδει 95hp @ 5.800 rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ώστε το Lancia Ypsilon να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση 6,6l/100km.  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 175km/h. 

Ο εξοπλισμός του Lancia Ypsilon είναι σχετικά πλούσιος για τα δεδομένα της κατηγορίας, όντας έκδοση Oro, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • 6 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, τύπου κουρτίνας)
  • Δερμάτινο τιμόνι
  • Βελούδινο σαλόνι
  • Yπολογιστή ταξιδιού

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Lancia Ypsilon είχε έναν μόνο προηγούμενο ιδιοκτήτη, ιδιώτη, που είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία Lancia της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2009 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 65.000 χιλιόμετρα! Η συντήρησή και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του Lancia Ypsilon μπορούν να εξακριβωθούν μέσω του βιβλίου service και του ελέγχου KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. To Lancia Ypsilon δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σοβαρό ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής, όπου το πλαίσιο του βρέθηκε όπως βγήκε από το εργοστάσιο. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Lancia Ypsilon όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση. Επιπλέον έγινε χρήση ατμοκαθαριστή ώστε να γίνει πιο επιμελές το καθάρισμα.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες, καθώς και το δερμάτινο τιμόνι με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Tο χρώμα του Lancia Ypsilon ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση, προφανώς λόγω προσοχής από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, οπότε δεν χρειάστηκε κάποια διόρθωση!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Lancia Ypsilon Oro 1.4 16v 95hp ’09 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.