Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Fiat Panda 1.2 ’09

Fiat Panda 1.2 ’09

To Fiat Panda στη 2η του γενιά αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης (A-segment), με βασικά του ατού την οδική συμπεριφορά και την αξιοπιστία.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Fiat Panda που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο πολύ αξιόπιστος κινητήρας βενζίνης 1.242cc που αποδίδει 60hp @ 5.000 rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε το Fiat Panda να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση μόλις 5,6l/100km.  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 155km/h. 

Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου Fiat Panda το κάνει να ξεχωρίζει από αντίστοιχα αυτοκίνητα με πολύ απλό εξοπλισμό, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Δερμάτινο τιμόνι
  • Συναγερμό με τηλεχειρισμό κεντρικού κλειδώματος με 2 χειριστήρια
  • Υπολογιστή ταξιδιού
  • Ράγες οροφής
  • Προβολείς ομίχλης
  • Προφυλακτήρες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος
  • Διαιρούμενα πίσω καθίσματα
  • Υφασμάτινα προσκέφαλα και υφασμάτινες επενδύσεις στις εμπρόσθιες πόρτες

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Fiat Panda ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος το είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 61.000 χιλιόμετρα. Η συντήρησή και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του μπορούν να εξακριβωθούν μέσω του ενημερωμένου βιβλίου service και του ελέγχου KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Tέλος, τo Fiat Panda δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Fiat Panda όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση. Για τον καθαρισμό σε δυσπρόσιτα σημεία χρησιμοποιήθηκε ατμοκαθαριστής.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Fiat Panda, θέλαμε να τονίσουμε τα μαύρα πλαστικά που υπάρχουν στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Έγινε χρήση λοιπόν του εξαιρετικού προϊόντος ValetPro Black to the Future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Fiat Panda 1.2 ’09 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.