Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Suzuki Vitara GLX ALLGRIP 1.6DDiS TCSS ’15

Suzuki Vitara GLX ALLGRIP 1.6DDiS TCSS ’15

H εταιρία της Suzuki με την μακρόχρονή της παράδοση στα προσιτά 4κίνητα αυτοκίνητα συνεχίζει με την νέα γενιά Vitara να προσφέρει την ίδια συνταγή με σύγχρονες τεχνολογίες.

Το Suzuki Vitara του 2015 που αποτελεί τη νέα γενιά Vitara στη συγκεκριμένη έκδοση που υπάρχει προς πώληση εξοπλίζεται με το νεότερο σύστημα τετρακίνησης της Suzuki ΑLL GRIP SELECT. Διαθέτει 4 προγράμματα: Aυτόματη λειτουργία (AUΤΟ), οδήγηση σε χιόνι-λάσπη (SNOW/MUD), σπορ οδήγηση (SPORT) και κλείδωμα της τετρακίνησης (κουμπί LOCK).

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Suzuki Vitara που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται o κινητήρας Diesel 1.598cc με απόδοση 120hp. H μετάδοση της κίνησης προς τους τροχούς γίνεται με ένα εξαιρετικά γρήγορο σε απόκριση αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη ΤCSS (Twin Clutch System by Suzuki). Με τα παραπάνω το Vitara καταφέρνει να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση μόλις 4,2l/100km!

Ο εξοπλισμός του Suzuki Vitara ’15 είναι ιδιαίτερα πλούσιος όντας έκδοση GLX, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

 • Εμπρός φώτα τεχνολογίας LED με αυτόματη λειτουργία
 • Λειτουργία αυτόματης πέδησης Radar Brake Support
 • Adaptive Cruise Control
 • Είσοδος & εκκίνηση χωρίς κλειδί (keyless start/entry)
 • Καθίσματα με επένδυση δέρμα-suede, τα εμπρός θερμαινόμενα
 • Σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7″ με δυνατότητα πλοήγησης, σύνδεση μέσω Bluetooth/USB και κάμερα οπισθοπορείας
 • Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθριστήρων
 • Δερμάτινο 3άκτινο τιμόνι με χειριστήρια
 • Αυτόματο κλιματισμό
 • 17″ ζάντες αλουμινίου δίχρωμες MISTI
 • Hλεκτρικά ανακλινόμενους καθρέπτες
 • Αισθητήρες παρκαρίσματος
 • Συναγερμός
 • Διάφορα γνήσια αξεσουάρ Suzuki όπως: προστατευτική ποδιά, λασπωτήρες, πλευρικά προστατευτικά στις πόρτες, ανεμοθραύστες, νίκελ διακοσμητικά περιμετρικά του αμαξώματος, προστατευτικά μαρσπιέ, υποβραχιόνιο

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Suzuki Vitara είχε έναν μόνο προηγούμενο ιδιοκτήτη, ιδιώτη, που είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία Suzuki Παπαβραμίδης τον Νοέμβριο του 2015 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 128.000 χιλιόμετρα. Έχει συντηρηθεί κατά τα προβλεπόμενα βάσει κατασκευαστή, πάντοτε εντός επίσημου δικτύου Suzuki, με την τελευταία επίσκεψη να είναι τον Φεβρουάριο 2021 για μεγάλο service με αλλαγή ιμάντα χρονισμού. Επίσης, τo Suzuki Vitara δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα αλλοίωσης πλαισίου όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Suzuki Vitara όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση. Iδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο συνθετικό υλικό των καθισμάτων.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στις εξωτερικές επιφάνειες του Suzuki Vitara, θέλαμε να τονίσουμε το ιδιαίτερο χρώμα Atlantis Turquoise.

Χρησιμοποιήθηκε λοιπόν έκκεντρος αλοιφαδόρος για την εφαρμογή γυαλιστικής αλοιφής Menzerna 2500 ώστε να αφαιρεθούν οι μικρές γρατζουνιές και να επανέλθει η λάμψη.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε “σφράγισμα” με υβριδικό κερί-σφραγιστικό Menzerna Power Lock.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Suzuki Vitara GLX ALLGRIP 1.6DDiS TCSS ’15 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.