Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Citroen C2 VTR 1.1 ’08

Citroen C2 VTR 1.1 ’08

To Citroen C2 αποτελεί μία στυλάτη και νεανική επιλογή στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (A-segment) με μήκος μόλις 3,67 μέτρα.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Citroen C2 που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο πολύ αξιόπιστος κινητήρας βενζίνης 1.124cc που αποδίδει 60hp @ 5.500 rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε το Citroen C2 να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση 5,8l/100km.  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 158km/h. 

Ο εξοπλισμός του Citroen C2 είναι ιδιαίτερα πλούσιος για τα δεδομένα της κατηγορίας, όντας έκδοση VTR, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Δερμάτινο τιμόνι
  • Ηλεκτρικούς καθρέπτες
  • Αεροτομή
  • Οπίσθιους αισθητήρες παρκαρίσματος

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Citroen C2 ανήκε σε ιδιώτη, o oποίος το είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία Citroen της Θεσσαλονίκης τον Noέμβριο του 2008. To Citroen C2 δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σοβαρό ατύχημα αλλοίωσης του πλαισίου του όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Η συντήρησή και τα μόλις 92.000 διανυθέντα χιλιόμετρα του Citroen C2 μπορούν να εξακριβωθούν μέσω του βιβλίου service και του ελέγχου KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Μάλιστα το βιβλίο service είναι σφραγισμένο αποκλειστικά εντός του επίσημου δικτύου Citroen. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Citroen C2 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση. Για τον καθαρισμό σε δυσπρόσιτα σημεία χρησιμοποιήθηκε ατμοκαθαριστής.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Citroen C2, θέλαμε να τονίσουμε τα μαύρα πλαστικά που υπάρχουν στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Έγινε χρήση λοιπόν του εξαιρετικού προϊόντος ValetPro Black to the Future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Citroen C2 VTR 1.1 ’08 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.