Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Suzuki Jimny Metal Top 1.3 VVT ’08

Suzuki Jimny

Suzuki Jimny Metal Top 1.3 VVT ’08

To Suzuki Jimny αποτελεί το πιο ικανό μικρό τετρακίνητο όχημα των τελευταίων ετών. Η τετρακίνηση μαζί με τις κοντές σχέσεις μετάδοσης του επιτρέπουν να κινείται στα πλέον σκληροτράχηλα εδάφη με σχετική ευκολία.

Χαρακτηριστικό του Suzuki Jimny είναι οι μικρές του διαστάσεις, που σε συνδυασμό με την εύλογη απόσταση από το έδαφος του δίνουν μεγάλες γωνίες προσέγγισης/ράμπας/διαφυγής. Διαθέτει πολύ αξιόπιστο κινητήρα 1.328cc με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής που παίρνουν κίνηση μέσω καδένας χρονισμού και σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVT με αποτέλεσμα να αποδίδει 85 hp @ 5.550 rpm.

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Suzuki Jimny ανήκε σε ιδιώτη, αγορασμένο από αντιπροσωπεία Suzuki της Θεσσαλονίκης τον Mάρτιο του 2008, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 68.000 χιλιόμετρα. Είναι έκδοση Metal Top και όχι Cabrio με πολυεστερικό Hard Top , όπως πολλά αυτοκίνητα που ήταν αρχικά σε στόλο εταιρίας leasing. Έχει συντηρηθεί σωστά και επιπλέον διαθέτει ελαστικά Yokohama G015 σε πολύ καλή κατάσταση. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Suzuki Jimny όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, αφαιρέθηκαν τα καθίσματα ώστε να υπάρχει άνεση χώρου. Έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, αρχίσαμε με την εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν οι ρύποι του περιβάλλοντος από το χρώμα.

Συνεχίσαμε με χρήση έκκεντρου αλοιφαδόρου και εφαρμογή αλοιφής Menzerna 400 ώστε να επανέλθει η εργοστασιακή λάμψη στο χρώμα.

Τέλος εφαρμόστηκε το κερί Collinite 915 με περιεκτικότητα σε φυσικό κερί carnauba ώστε να διατηρηθεί η λάμψη του χρώματος και να προστατευτεί σε βάθος χρόνου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Suzuki Jimny, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.