Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Volvo S60 T3 ’11

Volvo S60 T3 ’11

To Volvo S60 είναι ένα μεσαίο sedan αυτοκίνητο που βρισκόταν στην παραγωγή από το 2011 έως το 2018. Ατού του η εξαιρετική οδική συμπεριφορά με προσανατολισμό στην άνεση και το σουηδικό ιδιαίτερο design.

Καρδιά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου όπως προδίδει το χαρακτηριστικό “Τ3” είναι ο τεχνολογίας Euro5 4κύλινδρος turbo κινητήρας 1.596cc που αποδίδει 150ps @ 5.700rpm και 240 Nm ροπής @ 1.600rpm, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Απότελεσμα της συνεργασίας των δύο είναι οι πολύ καλές επιδόσεις και ταυτόχρονα η οικονομία καυσίμου. Συγκεκριμένα το Volvo S60 T3 φθάνει στα πρώτα 100 χλμ/ώρα σε 9,5 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 210 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση κατά NEDC είναι 6,6 l/100km και εκπεμπόμενοι ρύποι CO2 152 g/km.

Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Volvo S60 περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του:

  • Μπεζ υφασμάτινα καθίσματα και μπεζ επένδυση ουρανού
  • Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι
  • Cruise control
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • 17″ ζάντες ελαφρού κράματος

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Volvo S60 ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία Volvo της Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο του 2011. Mέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 76.000 χιλιόμετρα. Το Volvo S60 δεν έχει εμπλακεί σε κανένα ατύχημα, διαθέτει ενημερωμένο και σφραγισμένο βιβλίο συντήρησης εντός επίσημης αντιπροσωπείας, καθώς και τα δύο προηγούμενα δελτία ελέγχου ΚΤΕΟ ώστε να μπορεί να πιστοποιηθούν τα διανυθέντα χιλιόμετρα.  Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Volvo S60 T3 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, έγινε εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν οι ρύποι του περιβάλλοντος από το χρώμα.  Στη συνέχεια περάσαμε στο στάδιο του γυαλίσματος με εφαρμογή αλοιφής Menzerna 2500 και χρήση έκκεντρου αλοιφαδόρου. Η διαδικασία της ανανέωσης του χρώματος έλαβε τέλος με την εφαρμογή Meguair’s M7 Mirror Glaze για υγρή όψη στο χρώμα και μετέπειτα υβριδικού σφραγιστικού κεριού Menzerna Power Lock για προστασία στο χρόνο και λάμψη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Volvo S60 1.6 T3 ’11, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.