Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Audi A3 Sportback 1.8 TFSI 160ps ’09

Audi A3 Sportback 1.8 TFSI 160ps ’09

Το Audi A3 της 2ης γενιάς είναι ένα ολοκληρωμένο premium hatchback, το οποίο σε συνδυασμό με τον turbo κινητήρα αποτελεί μία απ' τις καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας.

Xωρίς αμφιβολία το ιδιαίτερο στοιχείο του συγκεκριμένου Audi A3 Sportback είναι o κινητήρας turbo FSI χωρητικότητας 1.798cc ο οποίος αποδίδει 160ps @ 5.000rpm και 250Nm @ 1.500rpm με αποτέλεσμα τα 100km/h να έρχονται μέσα σε μόλις 7,7 δευτερόλεπτα.

Όπως κάθε Audi A3 διαθέτει οπίσθια ανεξάρτητη ανάρτηση, κάτι που είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την άνεση και την πρόσφυση που προσφέρει και δεν θα πρέπει να παραβλέπεται από τους ενδιαφερόμενους για τη συγκεκριμένη κατηγορία αγοραστές.

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Audi A3 Sportback ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Audi της Θεσσαλονίκης τον Aπρίλιο του 2009, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 67.000 χιλιόμετρα. Δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σημαντικό ατύχημα, και το πλαίσιο του είναι ατρακάριστο. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service σφραγισμένο εντός του επίσημου δικτύου Αudi, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Audi A3 Sportback όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστο».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας και των καθισμάτων για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ακολούθως ενυδατώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένo Audi A3 Sportback 1.8 TFSI ’09, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.