Κοινοποίηση περιεχομένου

 

Ford Fusion Lux 1.6 ’05

Ford Fusion Lux 1.6 ’05

To Ford Fusion είναι ένα μικρό πολυμορφικό αυτοκίνητο (mini MPV) με ιδιαίτερα καλούς χώρους και καλή οδική συμπεριφορά βασισμένο στο Ford Fiesta.

Εκτός της πολύ καλής οδικής συμπεριφοράς, το Ford Fusion διαθέτει κινητήρα 1.596cc που αποδίδει 100hp @ 6.000rpm και 143Nm ροπής @ 4.000rpm.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Ford Fusion είναι έκδοση Lux, πράγμα που σημαίνει ότι επιπλέον του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει:

  • Βελούδινο γκρι σαλόνι
  • Δερμάτινο τιμόνι
  • DVD Player οροφής
  • Συναγερμό
  • Προβολείς ομίχλης
  • 15″ ζάντες ελαφρού κράματος

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Ford Fusion ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Ford της Θεσσαλονίκης τον Oκτώβριο του 2005, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 64.000 χιλιόμετρα. Δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε τρακάρισμα, και έχει συντηρηθεί με επιμέλεια πάντοτε εντός του επίσημου δικτύου Ford. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service σφραγισμένο, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Ford Fusion Lux 1.6 ’05 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Ford Fusion Lux 1.6 ’05, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.