Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Subaru Impreza AWD 1.6 Turbo ’04

Subaru Impreza AWD 1.6 Turbo ’04

To Subaru Impreza είναι ένα πολύ ικανό και γρήγορο 4πορτο sedan, που επωφελείται φορολογικά από τον 1.6 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του. Είναι η δεύτερη γενιά του Impreza, και συγκεκριμένα αφού έχει γίνει και το εξωτερικό facelift.

Αιχμή του δόρατος του συγκεκριμένου Subaru Impreza είναι φυσικά η τετρακίνηση με χρήση κεντρικού διαφορικού με το οποίο εφοδιάζεται. Με τη βοήθεια της τετρακίνησης μπορεί να παρέχει αυξημένη ελκτική πρόσφυση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και σε κάθε λογής οδόστρωμα. Την τετρακίνηση συνοδεύει ο δυνατός boxer turbo κινητήρας EJ16 με χωρητικότητα 1.597cc και ιπποδύναμη 150 hp.

Καθώς το Subaru Impreza έχει συνδέσει το όνομά του με τα ράλι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα στοιχεία εκείνα που θυμίζουν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο WRC. Στοιχεία όπως το εμπρόσθιο καπό με τον κεντρικό αεραγωγό, η μεγάλη οπίσθια αεροτομή και η διπλή απόληξη εξάτμισης, όλα εκ των οποίων εργοστασιακά.

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Subaru Impreza είχε έναν μόνο ιδιοκτήτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Subaru της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2004, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 153.000 χιλιόμετρα. Έχει συντηρηθεί με ευλάβια και το βιβλίο service του αναγράφει λεπτομερώς όλες τις εργασίες που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Subaru Impreza όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Aρχικά, έγινε έλεγχος του αυτοκινήτου σε συνεργαζόμενο συνεργείο με εξειδίκευση σε SUBARU και διαγνώστηκε η επικείμενη αλλαγή συμπλέκτη καθώς και αλλαγή του ψυγείου νερού μιας και υπήρχε μία μικρή διαρροή. Μαζί λοιπόν με αυτές τις εργασίες έγινε και η προγραμματισμένη αλλαγή του σετ ιμάντα χρονισμού, καθώς και αλλαγή των οπίσθιων αμορτισέρ. Επομένως το αυτοκίνητο είναι έτοιμο για χρήση, και ο επόμενος ιδιοκτήτης δεν θα χρειαστεί να ασχοληθεί με ακριβά μέρη προγραμματισμένης συντήρησης.

Περνώντας στο εσωτερικό του Subaru Impreza, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Τέλος, στη νίκελ απόληξη της εξάτμισης εφαρμόστηκε το προϊόν Chemical Guys Light Metal Polish, ώστε να καθαριστεί και να μείνει γυαλιστερή.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Subaru Impreza AWD 1.6 Turbo ’04, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.