Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

VW Tiguan 4MOTION Sportline 2.0 TSI ’09

VW Tiguan 4MOTION Sportline 2.0 TSI ’09

To VW Tiguan ήταν το αυτοκίνητο που ξεκίνησε την πορεία της VW στην κατηγορία των compact οχημάτων ελεύθερου χρόνου SUV.

Τα δυναμικά χαρακτηριστικά του VW Tiguan προσεγγίζουν αυτοκίνητα με συμβατική απόσταση από το έδαφος, πράγμα που είναι και το κορυφαίο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με την τετρακίνηση

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου VW Tiguan βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος δίλτρος κινητήρας βενζίνης CAWA με απόδοση 200ps @ 5.100 rpm και 280Νm ροπής @ 1.800 rpm. Στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC το VW Tiguan 4MOTION 2.0 TSI επιτυγχάνει μεικτή κατανάλωση των 8,9l/100km, ενώ η τελική ταχύτητα φθάνει τα εντυπωσιακά 210km/h.

Ο εξοπλισμός του VW Tiguan 4MOTION 2.0 TSI είναι ιδιαίτερα πλούσιος, μιας και είναι έκδοση Sportline, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Hλεκτρική πανοραμική ηλιοροφή
  • Σύστημα πολυμέσων με οθόνη 2DIN με ενσωματωμένη πλοήγηση, σκληρό δίσκο 30GB, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και ταινιών μέσω κάρτας SD και DVD και κάμερα οπισθοπορείας
  • Λειτουργία off road για κατάβαση κατηφόρας με σταθερή χαμηλή ταχύτητα
  • Mαύρα δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα, του οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια
  • Aυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Ζάντες αλουμινίου 17″ με λάστιχα 235/55R17
  • Συναγερμό

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο VW Tiguan είχε 2 προηγούμενους ιδιοκτήτες και οι δύο εκ των οποίων ήταν ιδιώτες. Αγοράστηκε καινούργιο από αντιπροσωπεία της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2009 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 85.000 χιλιόμετρα. To VW Tiguan δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα, όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής, και έχει συντηρηθεί με ευλάβεια. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του VW Tiguan όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean.

Επικεντρώνοντας στις δερμάτινες επιφάνειες, έγινε καθαρισμός και ενυδάτωση με χρήση προϊόντων της ColourLock. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο VW Tiguan 4MOTION Sportline 2.0 TSI ’09 όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.