Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

VW Polo 1.2 TDI ’14

VW Polo 1.2 TDI ’14

To VW Polo στη 5η του γενιά αποτελεί ένα best seller στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (B-segment).

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου VW Polo που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο πολύ οικονομικός κινητήρας diesel 1.199cc με 4 βαλβίδες/κύλινδρο που αποδίδει 75hp @ 4.200 rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε το VW Polo να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση 3,8l/100km!  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 170km/h. 

Ο εξοπλισμός του VW Polo είναι ιδιαίτερα πλούσιος για τα δεδομένα της κατηγορίας, όντας έκδοση Comfortline, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • ESP
  • 6 αερόσακους
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα
  • Ζάντες αλουμινίου 15″
  • Συναγερμό
  • Προβολείς ομίχλης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο VW Polo είχε έναν μόνο προηγούμενο ιδιοκτήτη, ιδιώτη, που είχε αγοράσει το αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία VW της Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2014 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 29.000 χιλιόμετρα! To VW Polo όχι μόνο δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής, αλλά είναι και χρώμα εργοστασίου. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του VW Polo όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του VW Polo, λόγω του ότι ήδη βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση δεν έγινε κάποια επιδιόρθωση του χρώματος. Παρά μόνο ενυδάτωση των εξωτερικών πλαστικών και ελαστικών μερών με χρήση ValetPro Black to the future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο VW Polo Comfortline 1.2 TDI ’14 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.