Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Ford Fiesta Titanium 1.0 EcoBoost 100hp ’16

Ford Fiesta Titanium 1.0 EcoBoost 100hp ’16

To Ford Fiesta στην 7η του γενιά μετά τo facelift μάλιστα, είναι ένα ολοκληρωμένο μικρό αυτοκίνητο με στυλ και πολύ καλή οδική συμπεριφορά.

Όπως όλα τα Ford Fiesta, έτσι και η 7η γενιά του συνδυάζει τις μικρές διαστάσεις αμαξώματος με ακριβές τιμόνι και πολύ καλή οδική συμπεριφορά. Προσθέτοντας μάλιστα και την πολύ δυνατή σειρά κινητήρων EcoBoost αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για ένα μικρό αυτοκίνητο.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου Ford Fiesta βρίσκεται ο ιδιαίτερα γεμάτος σε όλο το φάσμα λειτουργίας του turbo τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης 999cc που αποδίδει 100hp @ 6.000 rpm και 170Nm @ 1.400 rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC το Ford Fiesta 1.0 EcoBoost επιτυγχάνει μεικτή κατανάλωση μόλις 4,5l/100km, ενώ τα πρώτα 100km/h φθάνουν σε μόλις 11,2″.

To Ford Fiesta που υπάρχει προς πώληση είναι έκδοση Titanium, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια
  • Αυτόματο κλιματισμό (clima)
  • Ζάντες αλουμινίου 16″ πολλών ακτίνων
  • Αεροτομή
  • Εξωτερικά διακοσμητικά σε χρώμιο
  • Οπίσθιους αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Προβολείς ομίχλης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Ford Fiesta είχε έναν μόνο προηγούμενο ιδιώτη ιδιοκτήτη. Αγοράστηκε καινούργιo από αντιπροσωπεία Ford της  Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2016, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 31.000 χιλιόμετρα. To Ford Fiesta που υπάρχει προς πώληση δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα, καθώς όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής είναι χρώμα εργοστασίου. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Ford Fiesta όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, και τέλος ενυδατώθηκαν με χρήση Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Ford Fiesta, θέλαμε να τονίσουμε το μεταλλικό μαύρο. Χρησιμοποιήθηκε λοιπόν έκκεντρος αλοιφαδόρος για την εφαρμογή γυαλιστικής αλοιφής Menzerna 2500 ώστε να αφαιρεθούν οι μικρές γρατζουνιές και να επανέλθει η λάμψη. Και για να διατηρηθεί αυτή η λάμψη, εφαρμόστηκε ως τελευταίο βήμα το υβριδικό σφραγιστικό κερί Menzerna Power Lock.

Σχετικά με τις επιφάνειες χρωμίου, εφαρμόστηκε το Light Metal Polish αφ’ ενός για γυάλισμα των επιφανειών αυτών, και αφ’ ετέρου για προστασία στο χρόνο.

Τέλος, έγινε ενυδάτωση των εξωτερικών πλαστικών και ελαστικών μερών με χρήση του εξαιρετικού προϊόντος ValetPro Black to the Future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Ford Fiesta Titanium 1.0 ΕcoBoost 100hp ’16 όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.