Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

VW Golf mk6 Generation 1.2 TSI ’11

VW Golf mk6 Generation 1.2 TSI ’11

To VW Golf στην 6η του γενιά αποτελεί το απόλυτο best seller στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback αυτοκινήτων (C-segment) συνδυάζοντας άνεση και εξαιρετική οδική συμπεριφορά.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου VW Golf που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο 4κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1.197cc που αποδίδει 105ps @ 5.000 rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ώστε το VW Golf να συνδυάζει οικονομία και επιδόσεις. Συγκεκριμένα επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση μόλις 5,7l/100km, ενώ για τα πρώτα 100km/h από στάση χρειάζεται 10,6″. 

Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου VW Golf είναι ιδιαίτερος, όντας έκδοση Generation, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Δερμάτινο 3άκτινο τιμόνι και δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων
  • Cruise control
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • 16″ ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης για την έκδοση Generation
  • Προβολείς ομίχλης
  • Οπίσθιους αισθητήρες παρκαρίσματος

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο VW Golf που έχουμε προς πώληση αγοράστηκε καινούργιο από αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 89.000 χιλιόμετρα. Η συντήρησή του έχει πραγματοποιηθεί κατά τα προβλεπόμενα και  όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του VW Golf όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου θέλαμε να τονίσουμε το βαθύ μαύρο χρώμα του συγκεκριμένου VW Golf 1.2 TSI που υπάρχει προς πώληση. Γι’ αυτό το λόγο εφαρμόστηκε η “γυαλιστική” αλοιφή M205 επίσης της Meguiar’s. Για να “σφραγιστεί” το χρώμα και να είναι σχετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και ηλιοφάνεια, εφαρμόστηκε το Reload της CarPro που δίνει μία κεραμική υφή και τονώνει τη λάμψη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο VW Golf mk6 Generation 1.2 TSI 105ps ’11 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.