Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Toyota Avensis 1.6 ’05

Toyota Avensis 1.6 ’05

To Toyota Avensis στην 2η του γενιά είναι ένα αυτοκίνητο που φέρει το brand της TOYOTA επάξια, ως ένας αξιόπιστος ανθρωπομεταφορέας.

Κάτω από το καπώ του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Toyota Avensis που βρίσκεται προς πώληση βρίσκεται ο 1.6 ατμοσφαιρικός κινητήρας που αποδίδει 110 ps @ 6.000 rpm και έχει ως αποτέλεσμα στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC να επιτυγχάνεται μεικτή κατανάλωση μόλις 7,2l/100km.

Tο συγκεκριμένο Toyota Avensis που υπάρχει προς πώληση περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του μεταξύ άλλων:

  • 7 αερόσακους
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμο
  • Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων
  • Αυτόματο αντιθαμβωτικό καθρέπτη
  • 16″ ζάντες αλουμινίου
  • Ηλεκτρικά ανακλινόμενους καθρέπτες
  • Προβολείς ομίχλης
  • Συναγερμό

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το μεταχειρισμένο Toyota Avensis που έχουμε προς πώληση ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος το είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία Toyota της Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2005, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 84.000 χιλιόμετρα. Τα ελάχιστα διανυθέντα χιλιόμετρα για την ηλικία του είναι και το μεγάλο ατού του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, τα οποία αποδεικνύονται από την τακτική συντήρηση πάντοτε εντός επίσημου δικτύου Toyota. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Toyota Avensis όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστη».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό, χρήση ατμοποιητή και απορρόφηση. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε για τον καθαρισμό των καθισμάτων.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένo Toyota Avensis 1.6 ’05 με 84.000 χιλιόμετρα, όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.