Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Mercedes-Benz C180 W204 BlueEFFICIENCY ’09

Mercedes-Benz C180 W204 BlueEFFICIENCY ’09

To Mercedes-Benz C-class στη γενιά με κωδικό W204 συνεχίζει την μακρόχρονη παράδοση της φίρμας στις μικρές πολυτελείς λιμουζίνες (D-seg).

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου Mercedes-Benz C180 που υπάρχει προς πώληση βρίσκεται ο τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 1.597cc που αποδίδει 156hp @ 5.200rpm και 230Nm @ 3.000rpm με τη βοήθεια Kompressor. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Αποτέλεσμα αυτών μαζί με τις τεχνολογίες μείωσης κατανάλωσης καυσίμου BlueEfficiency είναι να επιτυγχάνεται στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση μόλις 6,7l/100km, ενώ τα πρώτα 100km/h έρχονται σε 9,5″.

Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Mercedes-Benz C180 που υπάρχει προς πώληση μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Δερμάτινα ηλεκτρικά καθίσματα
  • Σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth
  • Aυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Ζάντες αλουμινίου 17″
  • Αισθητήρα φώτων για αυτόματη λειτουργία
  • Αυτόματο ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη και ηλεκτρικά ανακλινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής, το Mercedes-Benz C180 δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα. Από τον Ιούλιο 2009 που αγοράστηκε από αντιπροσωπεία Mercedes-Benz, έχει διανύσει 100.000 χιλιόμετρα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί μέσω διαγνωστικού εργαλείου σε εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes-Benz. Παράλληλα πιστοποιήθηκε και η συνολική συντήρηση που έχει λάβει χώρα στο αυτοκίνητο, και προφανώς είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Mercedes-Benz C180 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean.

Επικεντρώνοντας στις δερμάτινες επιφάνειες, έγινε καθαρισμός τους με χρήση Valet Pro Leather Soap. Για την προστασία του δέρματος εφαρμόστηκε το προϊόν Valet Pro Leather Protector. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Mercedes-Benz C180, έγινε πλύσιμο και εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν επικαθίσεις και ρύποι του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια περάσαμε στο 1ο στάδιο του γυαλίσματος με την επιδιόρθωση του χρώματος με εφαρμογή κοπτικής αλοιφής Meguiar’s M101 και χρήση έκκεντρου αλοιφαδόρου, ενώ προηγουμένως χαρτώθηκαν όλες οι πλαστικές και ελαστικές επιφάνειες. Για να επανέλθει η εργοστασιακή γυαλάδα στο χρώμα, εφαρμόστηκε η αλοιφή Meguiar’s M205 επίσης με χρήση αλοιφαδόρου, πάντα σε συνδυασμό με το κατάλληλο σφουγγάρι γυαλίσματος. Η διαδικασία της ανανέωσης του χρώματος έλαβε τέλος με την εφαρμογή ενός υβριδικού κεριού για λάμψη και αντοχή στο χρόνο, του Meguiar’s Show Car Glaze. Ως τελευταίο βήμα στην εξωτερική περιποίηση τέθηκε η εφαρμογή κεριού Collinite 915 για πρόσθετη προστασία!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Mercedes-Benz C180 W204 BlueEFFICIENCY ’09 όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.