Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Suzuki Splash GLS 1.2 ’10

Suzuki Splash GLS 1.2 ’10

To Suzuki Splash αποτελεί ένα εξαιρετικά αξιόπιστο μικρό αυτοκίνητο με νεανική εμφάνιση.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Suzuki Splash που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο πολύ εύστροφος κινητήρας βενζίνης K12B που αποδίδει 86hp @ 5.500 rpm. Συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε το Suzuki Splash να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση 5.5l/100km.  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 175km/h. 

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Suzuki Splash ανήκε σε ιδιώτη, o oποίος το είχε αγοράσει καινούργιο από αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 2010. To Suzuki Splash δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σοβαρό ατύχημα αλλοίωσης του πλαισίου όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Η συντήρησή και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του Suzuki Splash μπορούν να εξακριβωθούν μέσω του βιβλίου service και του ελέγχου KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Suzuki Splash όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό, χρήση ατμοποιητή και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Suzuki Splash λόγω της πολύ καλής κατάστασης που ήταν όταν παρελήφθη χρειάστηκαν πολύ λίγες εργασίες: τονίστηκαν τα μαύρα πλαστικά που υπάρχουν σε αρκετά σημεία του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήθηκε λοιπόν το προϊόν ValetPro Black to the Future  για την ενυδάτωση τους.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Suzuki Splash GLS 1.2 ’10 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.