Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Fiat Grande Punto Sport T-JET 120hp ’09 3d

Fiat Grande Punto T-JET

Fiat Grande Punto Sport T-JET 120hp ’09 3d

To Fiat Grande Punto T-JET είναι ένα γρήγορο μικρό αυτοκίνητο με πολύ καλή οδική συμπεριφορά και ιδιαίτερο ιταλικό στυλ.

Επίκεντρο του 3θυρου Fiat Grande Punto 1.4 T-JET είναι ο δυνατός turbo κινητήρας 1.368cc που αποδίδει 120hp @ 5.000rpm και 206 Nm ροπής @ 2.000rpm και έχει ως αποτέλεσμα τα 195 km/h τελικής ταχύτητας.

Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Fiat Grande Punto T-JET είναι έκδοση Sport, πράγμα που σημαίνει ότι επιπλέον του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει:

  • Σύστημα ευστάθειας VDC και αντισπινιαρίσματος των τροχών ASR
  • Ηλεκτρική πανοραμική οροφή
  • 17″ ζάντες ελαφρού κράματος
  • Bucket καθίσματα με ηλεκτρική οσφυϊκή ρύθμιση και ρύθμιση καθ’ ύψος για του οδηγού
  • Πλαϊνούς σπορ μασπιέδες και αεροτομή
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Cruise control

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Fiat Grande Punto 1.4 T-JET ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία FIAT της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2009, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 40.000 χιλιόμετρα. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Επιπλέον έχει γίνει έλεγχος των χιλιομέτρων μέσω διαγνωστικού εργαλείου σε εξειδικευμένο συνεργείο ιταλικών αυτοκινήτων. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Fiat Grande Punto 1.4 T-JET όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, αρχίσαμε με την εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν οι ρύποι του περιβάλλοντος από το χρώμα.

Συνεχίσαμε με χρήση γυαλιστικής αλοιφής νανοτεχνολογίας CarPro Essence και CarPro Essence Plus ώστε να επανέλθει η εργοστασιακή λάμψη στο χρώμα καθώς και να καλυφθούν κάποιες πολύ μικρές ατέλειες.

Τέλος εφαρμόστηκε το προϊόν CarPro Reload με περιεκτικότητα σε οξείδιο του πυριτίου ώστε να διατηρηθεί η λάμψη του χρώματος και να προστατευτεί σε βάθος χρόνου και το προϊόν CarPro Perl για την ενυδάτωση των πλαστικών.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Fiat Grande Punto Sport T-JET, όπως είναι έτοιμη προς πώληση, στη σχετική αγγελία.