Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Fiat 500 Sport 1.4 ’11

Fiat 500 Sport 1.4 ’11

To Fiat 5oo είναι η στυλάτη αναβίωση του κλασσικού Fiat 5oo, το οποίο έχει εξελιχθεί στο απόλυτο Fashion Icon αυτοκίνητο.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Fiat 5oo που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο 16βάλβιδος κινητήρας βενζίνης 1.368cc που αποδίδει 100hp @ 6.000 rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ώστε το Fiat 5oo να επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση 6,1l/100km.  Η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 182km/h. 

Ο εξοπλισμός του Fiat 5oo είναι ιδιαίτερα πλούσιος για τα δεδομένα της κατηγορίας, όντας έκδοση Sport, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Κουμπί “Sport” για αλλαγή της απόκρισης του κινητήρα και του ηλεκτρικού τιμονιού
  • ESP
  • Πανοραμική ηλιοροφή
  • 7 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, τύπου κουρτίνας και γονάτου οδηγού)
  • Hμιδερμάτινο σαλόνι χρώματος καφέ
  • Δερμάτινο τιμόνι χρώματος καφέ με χειριστήρια για το ηχοσύστημα
  • Blue&me για σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth και αναπαραγωγή μουσικής μέσω θύρας USB
  • Ζάντες αλουμινίου 15″
  • Προβολείς ομίχλης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Fiat 5oo αγοράστηκε από αντιπροσωπεία των Σερρών τον Φεβρουάριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 22.000 χιλιόμετρα! Τα διανυθέντα χιλιόμετρα ελέγχθηκαν μέσω διαγνωστικού εγκεφάλου Fiat στο συνεργαζόμενο συνεργείο ιταλικών αυτοκινήτων του Τάσου Παπάζογλου ώστε να είμαστε σίγουροι για  τη γνησιότητά τους. Τέλος, το Fiat 5oo δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Fiat 5oo όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία εφαρμόστηκε ζωϊκό λίπος για την συντήρηση του δέρματος και τέλος ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Fiat 5oo, θέλαμε να τονίσουμε τις νίκελ επιφάνειες που υπάρχουν στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήθηκε λοιπόν το προϊόν Chemical Guys Light Metal Polish.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Fiat 5oo Sport 1.4 ’11 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.