Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

VW Golf mk6 Highline 1.4 TSI 160ps DSG7 ’09

VW Golf mk6 Highline 1.4 TSI 160ps DSG7 ’09

To VW Golf στην 6η του γενιά αποτελεί το απόλυτο best seller στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback αυτοκινήτων (C-segment) συνδυάζοντας άνεση και εξαιρετική οδική συμπεριφορά.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου VW Golf που υπάρχει προς πώληση, βρίσκεται ο 4κύλινδρος διπλά υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1.390cc που αποδίδει 160ps @ 5.800 rpm. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων ώστε το VW Golf να συνδυάζει οικονομία και επιδόσεις. Συγκεκριμένα επιτυγχάνει στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC μεικτή κατανάλωση μόλις 6l/100km, ενώ για τα πρώτα 100km/h από στάση χρειάζεται μόνο 8″. 

Ο εξοπλισμός του VW Golf είναι ιδιαίτερα πλούσιος, όντας έκδοση Highline, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Καθίσματα με επένδυση alcantara-ύφασμα
  • Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι με paddles αλλαγής ταχυτήτων
  • Cruise control
  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό (clima)
  • Δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω USB
  • Ζάντες αλουμινίου 16″
  • Οπίσθιους αισθητήρες παρκαρίσματος
  • Συναγερμό
  • Προβολείς ομίχλης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο VW Golf που έχουμε προς πώληση είχε έναν μόνο προηγούμενο ιδιώτη ιδιοκτήτη. Αγοράστηκε καινούργιο από αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2009 και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 128.000 χιλιόμετρα. To VW Golf δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα, όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής, και έχει συντηρηθεί με ευλάβεια έχοντας πραγματοποιήσει τις προβλεπόμενες αλλαγές καδένας χρονισμού και πολύδισκου στο σαζμάν. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του VW Golf όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των καθισμάτων με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Όσον αφορά τα καθίσματα, καθαρίστηκαν με επιμέλεια και προσοχή λόγω της ευαίσθητης επένδυσης της alcantara με χρήση All Purpose Cleaner.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο VW Golf mk6 Highline 1.4 TSI 160ps DSG7 ’09 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.