Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Volvo S40 T5 AWD ’05

Volvo S40 T5 AWD ’05

To Volvo S40 T5 AWD είναι ένα πολύ γρήγορο τετρακίνητο και ασφαλές sedan που το χαρακτηρίζει η σουηδική αισθητική και πολυτέλεια.

Το συγκεκριμένο Volvo S40 εφοδιάζεται με πεντακύλινδρο turbo κινητήρα Τ5 2.521cc που αποδίδει 220hp @ 5.000rpm και 320Nm ροπής από τις 1.500 έως τις 4.800rpm. Mαζί με τον πολύ δυνατό κινητήρα, έρχεται το 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και η τετρακίνηση μέσω συνεκτικού συμπλέκτη Haldex να συμπληρώσει το παζλ του σπορ χαρακτήρα του συγκεκριμένου Volvo S40 T5 AWD.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Volvo S40 T5 AWD είναι έκδοση Summum, και επιπλέον του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει:

 • Φώτα Xenon με πλυστικά φανών
 • Ηλεκτρική ηλιοροφή
 • Σπορ ανάρτηση (sport chassis)
 • 17″ ζάντες ελαφρού κράματος
 • Περιμετρικά μασπιέ και χρωμιομένες απολήξεις εξάτμισης
 • Δερμάτινα ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα, του οδηγού με 3 μνήμες
 • Σπορ δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια και αλουμινένια πεντάλ
 • Αισθητήρες παρκαρίσματος
 • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό
 • Εσωτερικό αντιθαμβωτικό καθρέφτη με πυξίδα
 • Συναγερμό με αισθητήρα κίνησης

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Volvo S40 T5 AWD ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Volvo της Aττικής τον Σεπτέμβριο του 2005, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 203.000 χιλιόμετρα. Είναι σωστά συντηρημένο και δεν έχει τεθεί ποτέ σε ακινησία. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service σφραγισμένο εντός του επίσημου δικτύου Volvo ή σε εξειδικευμένο επισκευαστή Volvo, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Volvo S40 T5 AWD όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό, έγινε χρήση πηλού ώστε να αρθούν ρύποι και επικαθίσεις από το χρώμα, ώστε στη συνέχεια να γίνει χρήση γυαλιστικής αλοιφής CarPro Essence Plus. Η συγκεκριμένη αλοιφή δεν περιέχει λειαντικά, και προτιμήθηκε λόγω της ήδη πολύ καλής κατάστασης του χρώματος.

Tέλος για να διατηρηθεί η λάμψη του χρώματος εφαρμόστηκε το υδροφοβικό σφαγιστικό προϊόν CarPro Reload.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Volvo S40 T5 AWD ’05, όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.