Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Suzuki Swift Sport 1.6 ’10

Suzuki Swift Sport 1.6 ’10

To Suzuki Swift Sport είναι η σπορ εκδοχή του Swift, το οποίο αποτελεί ένα αξιόπιστο μικρό αυτοκίνητο με σπορτίφ οδική συμπεριφορά.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου Suzuki Swift Sport που υπάρχει προς πώλησης, βρίσκεται ο πολύ εύστροφος κινητήρας βενζίνης Μ16Α που αποδίδει 125hp @ 6.800 rpm. Συνδυάζεται με ένα αρκετά κοντό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων ώστε το Suzuki Swift Sport να φτάνει τα πρώτα 100km/h από στάση σε 8,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 200km/h. Στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC, η μεικτή κατανάλωση του Suzuki Swift Sport προκύπτει 7l/100km.

Ο εξοπλισμός του Suzuki Swift Sport είναι ιδιαίτερα πλούσιος και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • ESP
  • Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί (keyless entry/start)
  • Βucket καθίσματα
  • Σπορ δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές και χειριστήρια για το ηχοσύστημα
  • Σύστημα πολυμέσων με οθόνη 2DIN με ενσωματωμένη πλοήγηση, σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και ταινιών μέσω DVD, USB και AUX-IN και κάμερα οπισθοπορείας
  • Aυτόματο κλιματισμό
  • Ζάντες αλουμινίου 17″
  • Συναγερμό
  • Εξωτερικούς θερμαινόμενους καθρέφτες

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Suzuki Swift Sport ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει καινούργιo από αντιπροσωπεία Suzuki της Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο του 2010. To Suzuki Swift Sport δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε ατύχημα όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Η συντήρησή και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του Suzuki Swift Sport μπορούν να εξακριβωθούν μέσω του βιβλίου service και του ελέγχου KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Suzuki Swift Sport όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean. Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του Suzuki Swift Sport, έγινε πλύσιμο με χρήση Meguiar’s NXT και εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν επικαθίσεις και ρύποι του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια περάσαμε στο 1ο στάδιο του γυαλίσματος με την επιδιόρθωση του χρώματος με εφαρμογή κοπτικής αλοιφής Meguiar’s M101 και χρήση έκκεντρου αλοιφαδόρου, ενώ προηγουμένως χαρτώθηκαν όλες οι πλαστικές και ελαστικές επιφάνειες. Για να επανέλθει η εργοστασιακή γυαλάδα στο χρώμα, εφαρμόστηκε η αλοιφή Meguiar’s M205 επίσης με χρήση αλοιφαδόρου, πάντα σε συνδυασμό με το κατάλληλο σφουγγάρι γυαλίσματος. Στη συνέχεια έγινε εφαρμογή Meguiar’s M7 Show car Glaze ώστε να αποκτήσει το Suzuki Swift Sport μία βαθιά “υγρή” όψη. Η διαδικασία της ανανέωσης του χρώματος έλαβε τέλος με την εφαρμογή ενός υβριδικού κεριού για λάμψη και αντοχή στο χρόνο, του Meguiar’s M26 Yellow Wax. Ως τελευταίο βήμα στην εξωτερική περιποίηση, έλαβε χώρα η ενυδάτωση των εξωτερικών πλαστικών και ελαστικών μερών με χρήση του εξαιρετικού προϊόντος ValetPro Black to the Future.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Suzuki Swift Sport 1.6 ’10 όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.