Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Mercedes-Benz A150 ’07 W169 automatic

Mercedes-Benz A150 ’07 W169 automatic

Το Mercedes-Benz Α150 είναι ένα premium αυτοκίνητο πόλης με μήκος 3,84m. Είναι η δεύτερη γενιά (W169) του A-class που ήταν στην παραγωγή από το 2004 έως το 2012.

Το συγκεκριμένο 5θυρο Mercedes-Benz A150 που υπάρχει προς πώληση διαθέτει κινητήρα βενζίνης 1498cc που αποδίδει 95ps, και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (και πιο συγκεκριμένα συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης). Από τον συνδυασμό των δύο, προκύπτει μέση κατανάλωση καυσίμου κατά κύκλο NEDC 6,2l/100km.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή μιας και αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο Mercedes-Benz A150 από τη σωρεία παρόμοιων μοντέλων είναι ότι πρώτον έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ελλάδα και δεύτερον ότι πιστοποιημένα έχει διανύσει σχετικά λίγα χιλιόμετρα. Εφ’ όσον έχει κυκλοφορήσει μόνο στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν οι σκουριές και λοιπές διαβρώσεις που υπάρχουν σε αυτοκίνητα που έρχονται, για να πωληθούν από χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης. Η συντήρησή του έχει γίνει είτε εντός επίσημου δικτύου Mercedes-Benz, είτε σε εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes-Benz όπως φαίνεται από το βιβλίο service, πράγμα που κάνει πολύ εύκολο τον έλεγχο αυτών των εργασιών. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του συγκεκριμένου Mercedes-Benz A150 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστο».

Έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας και των καθισμάτων για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το κλασικό προϊόν Silk Shine.

 

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι το συγκεκριμένο προϊόν έχει ως βάση του το νερό και όχι τη σιλικόνη όπως κάποια αντίστοιχα «γυαλιστικά», με αποτέλεσμα την υφή δίχως λάδι.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου θέλαμε να τονίσουμε το βαθύ μαύρο χρώμα του συγκεκριμένου Mercedes-Benz A150. Γι’ αυτό το λόγο εφαρμόστηκε η “γυαλιστική” αλοιφή M205 επίσης της Meguiar’s. Για να “σφραγιστεί” το χρώμα και να είναι σχετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και ηλιοφάνεια, εφαρμόστηκε το Reload της CarPro που δίνει μία κεραμική υφή και τονώνει τη λάμψη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Mercedes-Benz A150, όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.