Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Fiat Punto Evo 1.4 Multiair 135hp ’12 3d

Fiat Punto Evo 1.4 Multiair 135hp ’12 3d

To Fiat Punto Evo είναι ένα γρήγορο μικρό αυτοκίνητο με πολύ καλή οδική συμπεριφορά και ιδιαίτερο ιταλικό στυλ.

Επίκεντρο του 3θυρου Fiat Punto Evo που υπάρχει προς πώληση είναι  ο δυνατός turbo κινητήρας 1.368cc. Σε συνδυασμό με το σύστημα Multiair που ελέγχει τις βαλβίδες αποδίδει 135hp @ 5.000rpm και 206 Nm ροπής @ 1.750rpm και έχει ως αποτέλεσμα τα 200 km/h τελικής ταχύτητας.

Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Fiat Punto Evo περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του:

  • Σύστημα αντισπινιαρίσματος των τροχών ASR
  • 16″ ζάντες ελαφρού κράματος
  • Bucket καθίσματα
  • Αεροτομή
  • Δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το ηχοσύστημα
  • Start/stop

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Fiat Punto Evo 1.4 Multiair ανήκε σε ιδιώτη ο οποίος τo είχε αγοράσει από αντιπροσωπεία FIAT της Θεσσαλονίκης, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 91.000 χιλιόμετρα. Η τακτική του συντήρηση έχει πραγματοποιηθεί με την προβλεπόμενη συχνότητα στο επίσημο δίκτυο της FIAT. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Επιπλέον έχει γίνει έλεγχος των χιλιομέτρων μέσω διαγνωστικού εργαλείου σε εξειδικευμένο συνεργείο ιταλικών αυτοκινήτων. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του Fiat Punto Evo όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean, οι οποίες ενυδατώθηκαν και τονώθηκαν με το προϊόν Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, αρχίσαμε με την εφαρμογή πηλού ώστε να αρθούν οι ρύποι του περιβάλλοντος από το χρώμα.

Συνεχίσαμε με χρήση γυαλιστικής αλοιφής νανοτεχνολογίας CarPro Essence και CarPro Essence Plus ώστε να επανέλθει η εργοστασιακή λάμψη στο χρώμα καθώς και να καλυφθούν κάποιες πολύ μικρές ατέλειες.

Τέλος εφαρμόστηκε το προϊόν CarPro Reload με περιεκτικότητα σε οξείδιο του πυριτίου ώστε να διατηρηθεί η λάμψη του χρώματος και να προστατευτεί σε βάθος χρόνου και το προϊόν CarPro Perl για την ενυδάτωση των πλαστικών.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τo συγκεκριμένο Fiat Punto Evo 1.4 Multiair 135hp ’12, όπως είναι έτοιμο προς πώληση, στη σχετική αγγελία.