Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

BMW 320 coupe E92 ’08

BMW 320 coupe E92 ’08

To BMW σειρά 3 coupe στη γενιά με κωδικό E92 συνεχίζει την παράδοση της φίρμας στα σπορτίφ premium coupe αυτοκίνητα. Χάρις στην πισωκίνητη πλατφόρμα και το ιδανικό ζύγισμα 50/50 επιτυγχάνεται η πολύ καλή οδική συμπεριφορά για την οποία είναι πασίγνωστα αυτοκίνητα της βαυαρικής εταιρίας.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου BMW 320 που υπάρχει προς πώληση βρίσκεται ο κινητήρας βενζίνης Ν43Β20Α που αποδίδει 170hp @ 6.700rpm και 210Nm @ 4.250rpm. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Αποτέλεσμα αυτών είναι η επιτάχυνση έως τα πρώτα 100 km/h σε 8,1″ και η τελική ταχύτητα που φθάνει τα 230 km/h.  Παράλληλα, στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC επιτυγχάνεται μεικτή κατανάλωση 6,6l/100km.

Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου BMW 320 Ε92 που υπάρχει προς πώληση, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Bi-Xenon φώτα με πλυστικά φανών και αυτόματη ρύθμιση ύψους δέσμης
  • Auto start/stop
  • Σύνδεση τηλεφώνου μέσω Bluetooth
  • Σπορ δερμάτινο 3άκτινο τιμόνι
  • Αισθητήρες βροχής και φώτων
  • Aυτόματο διζωνικό κλιματισμό
  • Ζάντες αλουμινίου 17″

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο BMW 320 Ε92 ανήκε σε ιδιώτη, o οποίος ήταν και ο μοναδικός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Αγοράστηκε καινούργιο λοιπόν από αντιπροσωπεία BMW της Δράμας τον Οκτώβριο του 2008. Όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής, το BMW 320 δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε σοβαρό ατύχημα, ενώ η συντήρησή του έχει γίνει κατά τα προβλεπόμενα στα 105.000 χιλιόμετρα που έχει διανύσει. Όλα αυτά αποδεικνύονται από άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο service, και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Εσωτερικοί χώροι

Παρ’ όλη την πολύ καλή γενική εικόνα του BMW 320 Ε92 όταν αποκτήθηκε από την εταιρία μας, προβήκαμε σε κάποιες ενέργειες ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε «άριστo».

Στο εσωτερικό λοιπόν, έγινε στεγνός καθαρισμός της μοκέτας για να ακολουθήσει βιολογικός καθαρισμός αυτής καθώς και των εσωτερικών πλαστικών των θυρών με υγρό καθαρισμό και απορρόφηση. Με χρήση ατμοκαθαριστή συνεχίστηκε ο καθαρισμός και στις υφασμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων.

Εν συνεχεία καθαρίστηκαν όλες οι πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες με το καθαριστικό εσωτερικού χώρου Inner Clean.

Τέλος, ενυδατώθηκαν όλες οι πλαστικές επιφάνειες με χρήση Chemical Guys Silk Shine.

Εξωτερικοί χώροι

Περνώντας στο εξωτερικό του BMW 320 Ε92, αυτό ήταν σε εξαιρετική κατάσταση οπότε και δεν χρειάστηκε κάποια επιπλέον περιποίηση.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο ΒMW 320 coupe E92 ’08 όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.