Κοινοποίηση περιεχομένου

Title Image

Seat Ibiza FR 1.4 TSI DSG ’09

Seat Ibiza FR 1.4 TSI DSG ’09

To Seat Ibiza FR είναι η σπορ εκδοχή του απλού Seat Ibiza, ενός αυτοκινήτου πολύ δημοφιλές στο νεανικό κοινό.

Κάτω από το καπό του συγκεκριμένου Seat Ibiza FR βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1.4 TSI που αποδίδει 150ps @ 5.800 rpm. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7 σχέσεων ώστε το Seat Ibiza FR να φτάνει τα πρώτα 100km/h από στάση σε 7,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του φθάνει τα 212km/h. Στις τυποποιημένες δοκιμές NEDC, η μεικτή κατανάλωση του Seat Ibiza FR προκύπτει στα μόλις 6.3l/100km.

Περνώντας στα ελαφρώς πιο πεζά αλλά διόλου ασήμαντα, το συγκεκριμένο Seat Ibiza FR είχε δύο προηγούμενους ιδιώτες ιδιοκτήτες. Αγοράστηκε καινούργιo από αντιπροσωπεία Seat της Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2009, και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 85.000 χιλιόμετρα. To Seat Ibiza FR δεν έχει εμπλακεί σε κάποιο σοβαρό ατύχημα και το πλαίσιο του είναι ανέπαφο όπως διαπιστώθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο πάχους βαφής. Η συντήρησή του έχει γίνει κατά τα προβλεπόμενα, κάτι που πιστοποιείται από βιβλίο service και έλεγχο KTEO που είναι στη διάθεση κάθε εν δυνάμει αγοραστή. Τέλος να μη ξεχνά ο πιθανός αγοραστής τη σημασία του να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο από ιδιώτη και όχι κάποιο που ήταν σε στόλο εταιρίας ενοικιάσεων ή leasing και τη διαφορά που προκύπτει από τη χρήση στις δύο περιπτώσεις.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο Seat Ibiza FR 1.4 TSI DSG ’09 όπως είναι έτοιμo προς πώληση, στη σχετική αγγελία.